ΑΕΚ

Στο κόλπο ο Κάλβο

Στο κόλπο ο Κάλβο
INTIME SPORTS

Μετά τη συμφωνία με τον Πέτρο Μάνταλο από την περσινή χρονιά, η ΑΕΚ έχει βάλει στο στόχαστρο της ακόμα έναν ποδοσφαιριστή της Ξάνθης, ο οποίος μάλιστα θεωρείται και φαβορί για τη θέση του αριστερού εξτρέμ.

Στην αγορά της Ξάνθης έχει ρίξει δίχτυα η ΑΕΚ, εξετάζοντας την περίπτωση του Κάρλος Κάλβο για το αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής.

Οι κιτρινόμαυροι θεωρούν ότι τα χαρακτηριστικά που διαθέτει ο 29χρονος Ισπανός εξτρέμ καλύπτουν τις απαιτήσεις της ομάδας, και κρίνεται ένα από τα φαβορί για τη θέση, παρά το γεγονός ότι εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις από τους υπεύθυνους της Ένωσης.

Ο Κάλβο είναι εξαιρετικά γρήγορος, έχει επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα και τη φετινή σεζόν είχε 29 συμμετοχές με την Ξάνθη, 4 γκολ και 6 ασίστ.

Η ΑΕΚ δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε επίσημη πρόταση, όταν ο ποδοσφαιριστής ολοκληρώσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του με την ομάδα του.

Προχωρά με γοργούς ρυθμούς και οδηγό Μελισσανίδη

Αν και το αρχικό χρονοδιάγραμμα για την έναρξη των εργασιών του νέου γηπέδου της ΑΕΚ έχει καθυστερήσει λίγο, τα χαμόγελα στην "Ένωση" επέστρεψαν και πλέον όλα έχουν πάρει το δρόμο τους για την επιστροφή της ομάδας στο σπίτι της, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να έχει αναλάβει εξ’ ολοκλήρου κάθε κίνηση που απαιτείται για να φτάσουμε στο σημείο να δούμε τις μπουλντόζες στο μαγικό οικόπεδο

Από την αισιοδοξία, περάσαμε στη σιγουριά και πλέον η ημέρα που η ανακούφιση θα εμφανιστεί στα πρόσωπα όλων δεν αργεί. Η ΑΕΚ προχωρά με γρήγορους ρυθμούς και χωρίς εμπόδια στην επίτευξη του στόχου της που δεν είναι άλλος από την κατασκευή του νέου γηπέδου της στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, βλέποντας τον κόσμο να... αγανακτεί από τις διαρκείς καθυστερήσεις στις εξελίξεις, κυρίως λόγω των εκλογών, αλλά και τον φόβο λόγω των αποτελεσμάτων, με τον ΣΥΡΙΖΑ να αναλαμβάνει σε Περιφέρεια και Δήμο, αποφάσισε να αναλάβει εκείνος προσωπικά τις επαφές με τα πρόσωπα που θα εμπλακούν στις όποιες διαδικασίες.

Και φυσικά, για ακόμα μια φορά κατάφερε αυτό που ήθελε. Δηλαδή να πάρει τη σύμφωνη γνώμη όλων μέσα στην επιτροπή που συζητά για το γήπεδο της ΑΕΚ και ως εκ τούτου την υπερψήφιση του νόμου, που θα ολοκληρωθεί πιθανών στο τέλος της επόμενης εβδομάδα, ή αρχές της μεθεπόμενης.

Το έχουμε ξαναγράψει ότι ο Τίγρης δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του και δε είναι τυχαίο ότι στις εκλογές δεν υποστήριξε κανέναν, καθώς γνώριζε ότι με τις κατάλληλες διεργασίες αλλά και την συζήτηση κανείς δεν έχει το περιθώριο να αρνηθεί στο τεράστιο έργο που ετοιμάζει και θα δώσει πνοή τόσο στην ΑΕΚ, όσο και στην πόλη.

Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος θα μεταβεί ο ίδιος στο Κοινοβούλιο για να εξηγήσει τα πάντα γύρω από την "Αγιά Σοφιά", με την παρουσία του να είναι καταλυτική στις αποφάσεις των μελών της επιτροπής. Το όνειρο αποκτά βάσεις, οι οποίες μάλιστα θα πάρουν σύντομα και...μορφή.

πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ