ΑΕΚ

Στην ομάδα Τίγρη και ο Γκούμας!

Στην ομάδα Τίγρη και ο  Γκούμας!
Γκίκας - Γκούμας INTIME SPORTS

«Μπες στην ομάδα για το γήπεδο, θα κάνουμε την ΑΕΚ πανίσχυρη» του είπε ο Μελισσανίδης σε προ ημερών συνάντησή του. «Με έπεισε, το μάτι του γυαλίζει» το σχόλιο του εφοπλιστή σε φίλους και γνωστούς του. Έτσι μετά τους Παππά, Χατζηιωάννου και Κανελλόπουλου και ο Γκίκας Γκούμας θα βοηθήσει για την ανέγερση γηπέδου.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα στην ημέρα στο S port24.gr, το ραντεβού των ισχυρών, δηλαδή των εφοπλιστών που θα συστρατευθούν στο πλευρό του Δημήτρη Μελισσανίδη και θα συνδράμουν με σημαντικά ποσά για την κατασκευή ποδοσφαιρικής έδρας στην προσφυγική γειτονιά της Νέας Φιλαδέλφειας, είναι στα σκαριά.

Οι Πέτρος Παππάς, Πόλυς Χατζηιωάννου και Τάκης Κανελλόπουλος περιμένουν το κάλεσμα του «Τίγρη» για το μεγάλο ραντεβού, ενώ το παρών σε αυτό θα δώσει και ο Γκίκας Γκούμας ο οποίος δεν θα λείψει από την ομάδα αναγέννησης μέσω της κατασκευής γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το άλλοτε μέλος της «ομάδας σωτηρίας 2004» συναντήθηκε πρόσφατα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το ΑΕΚ1924.gr, παρασύρθηκε αμέσως από τον ενθουσιασμό του «Τίγρη» για τη μεγάλη ΑΕΚ που οραματίζεται:

« Με έπεισε πολύ γρήγορα, το μάτι του γυαλίζει, θέλει να κάνει σπουδαία πράγματα για την ομάδα» ήταν το σχόλιο του εφοπλιστή σε φίλους και γνωστούς του μετά το τετ-α-τετ με τον Μελισσανίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ