ΑΕΚ

Στην Κίνα για 4 εκατ. ευρώ ο Βιντιάδης

Στην Κίνα για 4 εκατ. ευρώ ο Βιντιάδης
INTIME SPORTS

Αναχωρεί σήμερα για την χώρα της Ανατολικής Ασίας ο Δημήτρης Βιντιάδης. Σύμφωνα με όσα ο ίδιος ισχυρίζεται, έχει ήδη συλλέξει 13, 5 εκατ. ευρώ και ψάχνει άλλα 4 εκατ. που θα ανοίξουν τον δρόμο της εμπλοκής του στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

Το απόγευμα της Τριτης (όπως τουλάχιστον προκύπτει από το περιβάλλον του, δηλαδή από τους Εν Ελλάδι συνεργάτες του αλλά και την ενημέρωση που έχουν οι διοικούντες την ΠΑΕ ΑΕΚ) ο επίδοξος αγοραστής της κιτρινόμαυρης εταιρείας Δημήτρης Βιντιάδης θα μεταβεί στην Κίνα προκειμένου να ολοκληρώσει τις συζητήσεις του με τις δύο κινεζικές εταιρείες που παρουσιάζονται ως διατεθειμένες να βοηθήσουν στη χρηματοδότηση της προσπάθειάς του.

Αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ (και πάντοτε σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουν οι διοικούντες την Ένωση από την οικογένεια Βιντιάδη και τους μεσάζοντες στην όλη ιστορία) είναι ότι ο 32χρονος ενδιαφερόμενος επενδυτής θα μεταβεί στην Κίνα με σκοπό να κλείσει χορηγικές συμφωνίες ύψους 4 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με την πλευρά Βιντιάδη, αυτό είναι και το τελικό στάδιο της εμπλοκής του στην Ενωση καθώς ισχυρίζεται ότι έχει εξασφαλίσει 13,5 εκατ. ευρώ (εκ των οποίων τα 9 εκατ. θα εισρεύσουν στο κιτρινόμαυρο ταμείο από τους Άγγλους του Κιθ Χάρις) αλλά της λείπουν τα 4 εκατ. που θεωρούνται απαραίτητα για να τεθεί σε εφαρμογή το πλάνο της τριετούς εξυγίανσης της ΠΑΕ.

Επειδή πολλά λέγονται και γράφονται για την υπόθεση αυτή εδώ και περίπου 6 μήνες, εμείς ως Sport24.gr ούτε υιοθετούμε, ούτε ακυρώνουμε αυτή την προσπάθεια.

Μεταφέρουμε όσα διαρρέονται από την πλευρά Βιντιάδη, διότι δημοσιογραφικά αυτό οφείλουμε να κάνουμε από τη στιγμή που ο ίδιος τονίζει παντού πως καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να πάρει την ΑΕΚ έχοντας εξασφαλίσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Οψόμεθα...

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ