ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ μέχρι το 2021 ο Γαλανόπουλος

ΑΕΚ-ΚΕΡΚΥΡΑ (SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΕΚ-ΚΕΡΚΥΡΑ (SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ICON

Τη φανέλα της ΑΕΚ μέχρι το 2021 θα φορά ο 19χρονος Έλληνας μέσος, Κώστας Γαλανόπουλος, όπως ανακοίνωσε η Ένωση.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 19χρονο Έλληνα μέσο, Κώστα Γαλανόπουλο, μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Το πλάνο του προγραμματισμού της ΑΕΚ για το μέλλον, είναι προφανές πως δεν περιλαμβάνει μόνο την διαχείριση των συμβολαίων που λήγουν τον προσεχή Ιούνιο. Έχει και πιο μακροπρόθεσμο ορίζοντα. Σ' αυτό το πλαίσιο, η ΑΕΚ "έδεσε" τον Κώστα Γαλανόπουλο, μέχρι και το 2021.

Ο νεαρός μέσος της Ένωσης υπέγραψε την Τετάρτη (19/4) τετραετές συμβόλαιο με την Ένωση, καθώς είναι ένας παίκτης που πιστεύουν πολύ. Και μάλιστα θεωρείται το next big thing της ΑΕΚ. Γι αυτό και στην Ένωση φρόντισαν να τον "δέσουν" για τέσσερα χρόνια ακόμα.

Ο Γαλανόπουλος φόρεσε 11 φορές την "κιτρινόμαυρη" φανέλα στην τρέχουσα σεζόν της Super League έχοντας πετύχει και δύο γκολ (απέναντι σε Παναιτωλικό και Λεβαδειακό) και επτά στο Κύπελλο σκοράροντας στην αναμέτρηση με το Λεβαδειακό. Αγωνίστηκε και στη Γαλλία στην εκτός έδρας ισοπαλία της Ένωσης με τη Σεντ-Ετιέν για τα προκριματικά του Europa League.

"Αυτό που ζω εγώ είναι όνειρο για κάθε παιδί που προέρχεται από τις ακαδημίες ενός μεγάλου συλλόγου. Είμαι ευτυχισμένος και ενθουσιασμένος μετά από την εφετινή πρωτόγνωρη σεζόν, την οποία έζησα. Η ομάδα έδειξε ότι με εμπιστεύεται και γι' αυτό οι υποχρεώσεις μου από εδώ και πέρα είναι αυξημένες", τόνισε στο επίσημο σαιτ της ΑΕΚ ο 20χρονος μέσος. .

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ