ΑΕΚ

Στάθης: "Να επιστρέψει σύντομα η ΑΕΚ εκεί που ανήκει"

Στάθης: "Να επιστρέψει σύντομα η ΑΕΚ εκεί που ανήκει"

Στην ανωτερότητα της ΑΕΚ στάθηκε ο τεχνικός του Αγίου Νικολάου, Νεκτάριος Στάθης, σχολιάζοντας πως μπορεί η ομάδα του να δικαιούταν και ένα γκολ. Στο τέλος ευχήθηκε την άνοδο στον δικέφαλο.

Ο προπονητής της κρητικής ομάδας, για ακόμα μια φορά τόνισε πως ήταν μια μεγάλη εμπειρία ο αγώνας στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, αλλά από εκεί και πέρα η ποιότητα της Ένωσης έκανε την διαφορά.

Μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ με τον Άγιο Νικόλαο ο προπονητής της Κρητικής ομάδας, Νεκτάριος Στάθης έκανε δηλώσεις, στάθηκε στη διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων και ευχήθηκε η Ένωση να γυρίσει στη φυσική της θέση.

«Έγινε ένα αρκετά καλό παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες. Στο πρώτο ημίχρονο νομίζω το σκορ μας αδικεί, γιατί ήταν 2-0 χωρίς να κάνει η ΑΕΚ μεγάλες ευκαιρίες. Στην επανάληψη φάνηκε η ποιότητα της ΑΕΚ. Δικαιούμαστε νομίζω κι εμείς ένα γκολ, αφού κάναμε κάποιες ευκαιρίες. Ήταν μία μεγάλη εμπειρία για μας που παίξαμε ξανά σε αυτό το γήπεδο και κόντρα στην ΑΕΚ. Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ και να γυρίσει σύντομα εκεί που πρέπει…»

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ