ΑΕΚ

Στα χέρια του Δέλλα η ΑΕΚ!

Στα χέρια του Δέλλα η ΑΕΚ!
INTIME SPORTS

Σε γνωστό ξενοδοχείο της Αττικής ο Τραΐανός Δέλλας μαζί με τον Άκη Ζήκο μίλησαν με τον Ανδρέα Δημητρέλο για τις τελικές λεπτομέρειες με τον Κολοσσό να λέει το ναι και από το βράδυ της Τρίτης (9/4) να είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ. Με Ζήκο - Μπορμπόκη στο πλευρό του

Δέλλας, Ζήκος και Δημητρέλος βρίσκονταν πριν λίγη ώρα σε γνωστό ξενοδοχείο της Αττικής οδού και συζήτησαν τις λεπτομέρειες για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ, προκειμένου ο Κολοσσός να πει το ναι και να αναλάβει την Ένωση σε αυτή την δύσκολη στιγμή, δύο αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος με μοναδικό στόχο τη νίκη με Πανθρακικό και Ατρόμητο για την παραμονή στην κατηγορία.

Αφού έκαμψε τις όποιες αντιστάσεις είχε ο Τράι, είπε το πολυπόθητο ΝΑΙ και από σήμερα είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, αντικαθιστώντας τον Έβαλντ Λίνεν. Αύριο Τετάρτη(10/4) η πρώτη προπόνηση με τους παίκτες.

Προπονητικό τιμ... Δέλλας, Ζήκος, Μπορμπόκης

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Τραϊ αναμένεται να έχει στο πλευρό του τον Άκη Ζήκο και τον Βασίλη Μπορμπόκη στην τεχνική ηγεσία του δικεφάλου.

Παράλληλα στο πλευρό του Κολοσσού θα είναι τόσο ο Αλέξανδρος Κολιάδης όσο και ο Αντώνης Κέζος που αναμένεται να προτιμηθεί για την θέση του γυμναστή. Ο Κύπριος γυμναστής έχει άριστες σχέσεις με τον Δέλλα και ο Τράι αναγνωρίζει την δουλειά του από την θητεία που είχαν κάνει μαζί όταν ο ίδιος ήταν υπό τις οδηγίες του ως ποδοσφαιριστής.

Το Sport24.gr από νωρίς το απόγευμα σας ενημέρωσε πρώτο για το τέλος του Λίνεν και πρώτο σας παρουσίασε τον Κολοσσό ως το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ