ΑΕΚ

Στα γραφεία της ΑΕΚ ο Βράνιες

Στα γραφεία της ΑΕΚ ο Βράνιες

Ελεύθερος από την Τομσκ, ο 27χρονος διεθνής Βόσνιος αμυντικός, Όγκνιεν Βράνιες, βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ για να τελειώσει την μεταγραφή του. Δείτε τις φωτογραφίες του Sport24.gr

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τη δεύτερη προσθήκη της για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο - μετά τον Αστρίτ Αϊντάρεβιτς - καθώς προχώρησε στην απόκτηση του Βόσνιου κεντρικού αμυντικού, Όγκνιεν Βράνιες.

Ο Βράνιες πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία μετέβη στα γραφεία της Ένωσης για να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του με αυτή.

Μέχρι και πριν από λίγη ώρα, η ΑΕΚ και ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, περίμεναν από την Τόμσκ να αποστείλει το έγγραφο που επισημοποιούσε πως ο Όγκνιεν Βράνιες ήταν πλέον ελεύθερος και χωρίς συμβόλαιο. Και πλέον άνοιξε ο δρόμος για να προχωρήσει και να κλείσει η μεταγραφή του Βόσνιο στόπερ στην Ένωση.

Πριν από λίγο ο Βράνιες έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ, μαζί με τον μάνατζερ του και τον Μαϊστόροβιτς. Τα συμβόλαια είναι έτοιμα ήδη από χθες και πλέον το μόνο που μένει είναι να πέσουν οι υπογραφές και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Δείτε τις φωτογραφίες του Sport24.gr:

Στα γραφεία της ΑΕΚ ο Βράνιες
Στα γραφεία της ΑΕΚ ο Βράνιες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γιατί στόπερ, γιατί Βράνιες
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ