ΑΕΚ

Σκόκο: "Στην Ελλάδα γυρίζω μόνο για την ΑΕΚ"

Σκόκο: "Στην Ελλάδα γυρίζω μόνο για την ΑΕΚ"

Ο Νάτσο Σκόκο μίλησε για τον υποβιβασμό της ΑΕΚ αλλά και για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο ελληνικό ποδόσφαιρο για άλλη ομάδα.

«Ειλικρινά πίστευα μέχρι την τελευταία στιγμή ότι η ομάδα δεν θα έπεφτε. Ότι θα ξεπερνούσε τη δύσκολη αυτή χρονιά. Ο υποβιβασμός με θλίβει, αλλά είμαι σίγουρος ότι η ιδέα που λέγεται ΑΕΚ θα επιστρέψει σύντομα.

Να έχουν πίστη οι οπαδοί και να είναι κοντά στις δύσκολες στιγμές. Να ευχηθώ ολόκαρδα καλή επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία», δήλωσε στην "RealSports" ο Νάτσο Σκόκο.

"Ποτέ δεν θα ξεχάσω το πέταγμα του αετού που παιζόταν στις οθόνες του ΟΑΚΑ πριν από κάθε παιχνίδι", συμπλήρωσε για να απαντήσει αναφορικά με μια πιθανή επιστροφή του και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε κάποια άλλη ελληνική ομάδα:

"Οφείλω πολλά στην ΑΕΚ. Είναι η ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στην Ευρώπη. Μου χάρισε ξεχωριστές στιγμές. Αν ποτέ γυρίσω στην Ελλάδα, θα γυρίσω, μόνο για την ΑΕΚ."

Τέλος για το ενδιαφέρον της Βαλένθια ανέφερε: "Με κολακεύει το ενδιαφέρον μιας ομάδας όπως η Βαλένθια και ενός προπονητή όπως ο κ. Βαλβέρδε. Αυτή τη στιγμή, όμως, είμαι προσηλωμένος στους στόχους της Νιούελς".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ