ΑΕΚ

Σιμόες: "Όλα ξεκινούν από το μηδέν"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Για την ρεβάνς της Τετάρτης (26/4) με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, μίλησε ο Αντρέ Σιμόες match program, το οποίο θα κυκλοφορήσει στο ντέρμπι.

Η πρώτη κουβέντα του Μανόλο Χιμένεθ ήδη από τα αποδυτήρια του γηπέδου Καραϊσκάκη, μετά το ματς της Μεγάλης Πέμπτης ήταν πως "ακόμα δεν έχουμε κάνει τίποτα".

Το επανέλαβε και χθες (23/4) ο Ισπανός τεχνικός, μετά την λήξη του ματς με τον Λεβαδειακό. Και το μήνυμα έχει περάσει και στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, που θεωρούν πως έχουν κάνει ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση, αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά που πρέπει να γίνουν στην ρεβάνς της Τετάρτης (26/4) στο ΟΑΚΑ.

Κάτι που προκύπτει και από την εκτίμηση που έκανε ο Αντρέ Σιμόες, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο match program, το οποίο θα κυκλοφορήσει στο ντέρμπι:

"Eκτιμώ ότι τα πράγματα είναι λίγο πιο βολικά για εμάς σε σχέση με ό,τι ίσχυε πριν από το πρώτο ματς. Πρόκειται για ένα αποτέλεσμα που βοηθάει πολύ στην αυτοπεποίθησή μας ως ομάδα, ήταν μία δύσκολη νίκη σε μία δύσκολη έδρα, αλλά ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα!

Θα πρέπει να μπούμε στο γήπεδο και να ξεκινήσουμε από το μηδέν, σαν να μην υπάρχει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα" τόνισε ο Πορτογάλος μέσος, μεταξύ πολλών άλλων.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ