ΑΕΚ

Σιμόες: "Έρχομαι για τίτλους με την ΑΕΚ"

FUTEBOL - Andre Simoes jogador do Moreirense no jogo Moreirense - Atletico a contar para a jornada 9 da Liga 2 Cabovisao 2013/14. Parque Desportivo Comendador Joaquim de Almeida Freitas em Moreira de Conegos. Quarta feira, 09 de Outubro de 2013. (ASF/PEDRO G LIMA)
FUTEBOL - Andre Simoes jogador do Moreirense no jogo Moreirense - Atletico a contar para a jornada 9 da Liga 2 Cabovisao 2013/14. Parque Desportivo Comendador Joaquim de Almeida Freitas em Moreira de Conegos. Quarta feira, 09 de Outubro de 2013. (ASF/PEDRO G LIMA) ASF

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Αντρέ Σιμόες και ο Πορτογάλος εξηγεί τους λόγους που επέλεξε την Ένωση, οριοθετώντας τους στόχους με τη νέα του ομάδα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε λίγες ώρες μετά την ανακοίνωσή του από την ΑΕΚ, ο Αντρέ Σιμόες από το Μίνιο της Πορτογαλίας δηλώνει υπερήφανος που θα φορέσει τη φανέλα με το «Δικέφαλο» στο στήθος, εξηγεί γιατί επέλεξε την Ένωση, αποκάλυψε ότι ήδη μαθαίνει ελληνικά και μίλησε για τους στόχους με τη νέα του ομάδα.

Ιστορικός σύλλογος η ΑΕΚ

"Είμαι πολύ χαρούμενος που θα μπορέσω να φορέσω τη φανέλα ενός συλλόγου τέτοιου μεγέθους, ενός μεγάλου ευρωπαϊκού συλλόγου και προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα αυτό το στόχο.

Γνωρίζω πάρα πολύ καλά ότι η ΑΕΚ είναι ένας ιστορικός σύλλογος. Γνωρίζω ότι στο παρελθόν από την ΑΕΚ έχουν περάσει κατά το παρελθόν εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές παγκόσμιας εμβέλειας".

Μου είπε τα καλύτερα ο Μπαρμπόζα

"Η παρουσία του Έλντερ ήταν πολύ σημαντική, για να δεχθώ την πρόταση. Μίλησα πολλές φορές μαζί του και κάθε φορά, πάντα, μου έλεγε πόσο χαρούμενος ήταν στην ομάδα και πως όλα είναι τέλεια. Ότι είναι ένας σύλλογος που δεν του λείπει τίποτα, που έχει τις ιδανικές συνθήκες εργασίας, και εξαιρετικούς οπαδούς. Ο Φερνάντο Σάντος πέρασε από την ΑΕΚ και αυτό δείχνει το μεγαλείο του συλλόγου. Είναι τώρα ομοσπονδιακός τεχνικός της Πορτογαλίας και φυσικά θα ήθελα στο μέλλον να φορέσω τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας μου".

Εθνική Πορτογαλίας και... Σάντος

"Το να παίξω σε μία ομάδα στο τοπ επίπεδο, όπως η ΑΕΚ, σίγουρα θα με βοηθήσει να φτάσω αυτό το στόχο και να κατακτήσω το όνειρό μου. Αλλά, τώρα είναι πολύ νωρίς και το μόνο που θέλω είναι να δουλέψω με τη νέα μου ομάδα. Αυτός είναι ο στόχος, δουλειά με την ομάδα μου".

Μαθαίνω ελληνικά

"Είναι ξεκάθαρο ότι η παρουσία ενός Πορτογάλου στην ομάδα, όπως ο Έλντερ, θα με βοηθήσει στο να προσαρμοστώ σε μία νέα χώρα, με μία νέα γλώσσα. Ήδη πάντως, έχω αρχίσει να μαθαίνω ελληνικά από το Ίντερνετ. Καλημέρα... σωστά το είπα;"

Θα παίξουμε σύντομα στο Champions League

"Είναι αλήθεια ότι είχα πολλές προτάσεις από πολλές ομάδες και από διάφορες χώρες αλλά επέλεξα την ΑΕΚ για το μέγεθος του συλλόγου και γιατί πιστεύω ότι σύντομα θα αγωνιστούμε στο Champions League. Έρχομαι στην ομάδα για να κατακτήσω τίτλους. Μίλησα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και οι οποίοι μου ανέλυσαν το πρότζεκτ και τους στόχους της ομάδας. Μετά από αυτή τη συζήτηση δεν μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση".

Ευχαριστώ και υπόσχομαι δουλειά

"Το μήνυμα στους οπαδούς της ΑΕΚ, οι οποίοι μου έστειλαν πολλά μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένας μεγάλο ευχαριστώ αρχικά και δεύτερον ότι θα δώσω τα πάντα με τη νέα μου ομάδα. Ευχαριστώ όλη την οικογένεια της ΑΕΚ".

πηγή: ΑΕΚ1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ