ΑΕΚ

Σιμόες: "Δείξτε περισσότερο σεβασμό στον Αλμέιδα"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αντρέ Σιμόες, με μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, αποθέωσε τον Ούγκο Αλμέιδα για την απόφασή του να μετατραπεί σε τερματοφύλακας στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ενώ ζήτησε περισσότερο σεβασμός προς το πρόσωπό του Πορτογάλου επιθετικού.

Η ΑΕΚ, παρότι έπαιξε με τη... φωτιά, κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, παρά την ήττα με 1-0 απ' τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ χάρη στο 2-1 του πρώτου αγώνα. Μάλιστα, στα τελευταία λεπτά του δεύτερου ημιτελικού, ο Ούγκο Αλμέιδα ανέλαβε το ρόλο του τερματοφύλακα εξαιτίας της αποβολής του Γιάννη Ανέστη.

Τα όσα ακούστηκαν στη συνέχεια για τον Πορτογάλο στράικερ, κυρίως με χιουμοριστικό χαρακτήρα, προκάλεσαν την αντίδραση του συμπαίκτη και συμπατριώτη του, Αντρε Σιμόες, ο οποίος με μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, αποθέωσε τον 33χρονο στράικερ για την απόφασή του να μετατραπεί σε τερματοφύλακας στα τελευταία λεπτά του αγώνα, απαιτώντας παράλληλα περισσότερο σεβασμό.

"Για όλους εσάς που το νομίζετε, δεν υπάρχει τίποτα αστείο σε αυτή τη φωτογραφία. Θα σας πω εγώ τι είδα. Είδα μία ομάδα με δέκα παίκτες και χωρίς τερματοφύλακα στα δύο τελευταία λεπτά. Κι έναν παίκτη που έχει κάνει θυσίες και διαθέτει το θάρρος όλου του κόσμου. Αυτό σημαίνει προσωπικότητα. Αυτό σημαίνει ηγεσία.

Όταν όλα ήταν σε κίνδυνο, πήρε την μεγαλύτερη ευθύνη, πήγε κάτω απ' τα γκολπόστ και θυσίασε τον εαυτό του για την ομάδα. Επομένως, σταματήστε να κάνετε κριτική για λίγο και δείξτε περισσότερο σεβασμό!!! Αυτό είναι πάθος, αυτό είναι ομάδα, αυτό είναι η ΑΕΚ", ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Πορτογάλου.

Δείτε την ανάρτηση:

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ