ΑΕΚ

Σε ένα μήνα η δικάσιμος του Ψωμιάδη

Σε ένα μήνα η δικάσιμος του Ψωμιάδη
INTIME SPORTS

Το έγγραφο από τα Σκόπια βρίσκεται εδώ και μέρες στην Ελλάδα και το μόνο που απομένει είναι να οριστεί η δικάσιμος. Διαβάστε πόσο χρονικό διάστημα χρειάζεται ώστε η ΑΕΚ να βρεθεί ξανά αντιμέτωπη στα δικαστήρια με τον Ψωμιάδη

Η υπόθεση του Μάκη Ψωμιάδη μπορεί να «σώσει» την ΑΕΚ και παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι είχαν ξεγραμμένο το συγκεκριμένο θέμα, κάποιοι παλεύουν με σκοπό να δικαιωθεί η ομάδα και να επιστραφούν τα χρήματα που της ανήκουν.

Όπως είναι γνωστό το έγγραφο που εμπόδιζε την εκδίκαση της υπόθεσης Ψωμιάδη βρίσκεται πλέον στην Αθήνα και το μόνο που απομένει είναι να οριστεί η ημερομηνία της δίκης.

Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να μεταφραστεί το συγκεκριμένο έγγραφο, αλλά και να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της δίκης. Κάτι που σημαίνει ότι χρειάζονται σχεδόν 20 ημέρες για την μετάφραση και κάποιο επιπλέον χρονικό διάστημα μέχρι την ημέρα της δίκης.

Όπως και να έχει όμως, η μέρα που ο Μάκης Ψωμιάδης θα βρεθεί κατηγορούμενος απέναντι στην ΑΕΚ πλησιάζει και οι λίγες μέρες καθυστέρηση δεν θα αλλάξουν το αποτέλεσμα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ