ΑΕΚ

Σε αυτούς υπολογίζει για το γήπεδο

Σε αυτούς υπολογίζει για το γήπεδο
Μελισσανίδης, γήπεδο, 2005, ΑΕΚ INTIME SPORTS

Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Βαγγέλη Αρναούτογλου για τους συνχρηματοδότες του Δημήτρη Μελισσανίδη και τα ποσά που θα προσφέρουν για την ανέγερση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Κατασκευή γηπέδου με τη βοήθεια ικανών και εύρωστων οικονομικά συμπαικτών ήταν εξαρχής το βασικό ζητούμενο για τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Αυτό έχει καρφωθεί στο μυαλό του, αυτό θέλει να δημιουργήσει για την υστεροφημία μου. Μιλάει γι αυτό με λόγια φλογερά και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι πετύχει να αλλάξει την άποψη ανθρώπων που άκουγαν… ΑΕΚ και ήθελαν να το βάλουν στα πόδια.

Οι επιχειρηματίες και εφοπλιστές που προσέλκυσε πίστεψαν στο όραμά του και… φτιάχτηκαν με αυτό. Γι αυτό και είτε δεσμεύτηκαν δημόσια (περίπτώσεις Παππά-Χατζηιωάννου), είτε έδωσαν την υπόσχεσή τους στον Τίγρη ότι θα συνδράμουν οικονομικά στην προσπάθειά του με σημαντικά ποσά.

Ως σήμερα ο Μελισσανίδης έχει καταφέρει να φέρει κοντά του 6 ισχυρούς οικονομικά ΑΕΚτζήδες γνωρίζοντας μάλιστα τα ποσά που ο καθένας από αυτούς θα προσφέρει για την κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, όταν κι εφόσον ασφαλώς ο Τίγρης παρουσιάζει το πρότζεκτ ανέγερσης.

Αυτοί είναι:

Πέτρος Παππάς: 2,5 εκατ. ευρώ

Πόλυς Χατζηιωάννου: 2,5 εκατ. ευρώ

Μάκης Αγγελόπουλος: 2 εκατ. ευρώ

Γκίκας Γκούμας: 1 εκατ. ευρώ

Γιώργος Δαλακούρας: 1 εκατ.ευρώ

Βασίλης Σαραντίτης: 1 εκατ. ευρώ

Ο μαγικός αριθμός σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Μελισσανίδη είναι τα 60 εκατ. ευρώ. Όπως είχε αποκαλύψει το aek1924.gr , τα 20 από αυτά θα προκύψουν μέσα από δανεισμό, πιθανότατα από την Τράπεζα Πειραιώς, ενώ ακόμα 5 εκατ. ευρώ ενδέχεται να βάλει ο τσέχος συμπαίκτης του στον ΟΠΑΟ Γίρι Σμετς.

Ένα ποσό κοντά στα 10 εκατ. ευρώ αναμένεται να βάλει ο ίδιος ο Τίγρης, ενώ τα υπόλοιπα 15 εκατ. ευρώ θα καλυφθούν από την κατασκευαστική εταιρεία που θα αναλάβει το έργο και θα της επιστραφούν σε βάθος (10-15) ετών μέσω δέσμευσης εσόδων από τις πωλήσεις των εισιτηρίων.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ