ΑΕΚ

Σαλπιγγίδης ο πρώτος εάν...

Σαλπιγγίδης ο πρώτος εάν...
Λυμπερόπουλος, Σαλπιγγίδης INTIME SPORTS

Στο παρελθόν έγιναν συζητήσεις, πέρυσι η ΑΕΚ ενδιαφέρθηκε και τώρα το όνομα του ακούστηκε ξανά. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης είναι ο πρώτος στόχος εάν μπει ο επενδυτής.

Μπορεί να είναι ακόμα νωρίς για να υπάρξουν μεταγραφικά σενάρια, αλλά το όνομα του Δημήτρη Σαλπιγγίδη έχει ακουστεί για την ΑΕΚ και μάλιστα έχει ενδιαφερθεί η Ένωση για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της Κιτρινόμαυρης Ώρας των δημοσιογράφων, ο Έλληνας επιθετικός είναι ο Νο 1 στόχος για να ενισχύσει την γραμμή κρούσης των κιτρινόμαυρων, με την περίπτωση του να πληρεί όλες τις προϋποθέσεις.

Τα βασικά κριτήρια απόκτησης του

Αρχικά είναι Έλληνας και στο πλαίσιο της Ελληνοποίησης που θέλει να κάνει η ΑΕΚ, ο Σάλπι ταιριάζει γάντι. Πρόκειται για επιθετικό και στην μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου, αυτή είναι η προτεραιότητα της ομάδας για ενίσχυση στην συγκεκριμένη θέση.

Υπήρξε επαφή με τον ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού με την ΑΕΚ να προσφέρει Γκέντσογλου και Λεονάρντο για την απόκτηση του Σάλπι.

Τελευταίο και βασικότερο, ο παίκτης παρότι έχει δηλώσει ΠΑΟΚτζής και χαρούμενος που αγωνίζεται στην ομάδα της καρδιάς τους, ποτέ δεν κόλλησε το γυαλί με μερίδα οπαδών που δεν του συγχώρησαν την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Ακόμα και μετά την μεγάλη νίκη στην Αγγλία επί της Τότεναμ, ο Έλληνας επιθετικός άκουσε αποδοκιμασίες (από ορισμένους) κατά την άφιξη της ομάδας στην Θεσσαλονίκη, αλλά και κατά την διάρκεια της προθέρμανσης της ομάδας πριν το ματς. Αυτή η κατάσταση των έχει κουράσει, τον στεναχωρεί και βλέπει όλο και πιο σωστό την απομάκρυνση του από την ομάδα.

Όλα τα παραπάνω, εάν μπει επενδυτής

Φυσικά, όλα τα παραπάνω, ισχύσουν ή μάλλον θα έχουν βάση εάν προχωρήσει του επενδυτή και η ΑΕΚ από αρχές Γενάρη βρίσκεται σε νέα χέρια. Φυσικά αυτό θα σημάνει την εξόφληση όλων των ποδοσφαιριστών της ομάδας και φυσικά την ενίσχυση της στην περίοδο του πρώτου μήνα του χρόνου.

Εάν δεν γίνει η συγκεκριμένη εξέλιξη, το όλο θέμα δεν υπάρχει περίπτωση να προχωρήσει, ούτε σαν αστείο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ