ΑΕΚ

Χρήματα από… Δεύτερα στην ΑΕΚ!

Χρήματα από… Δεύτερα στην ΑΕΚ!
INTIME SPORTS

Μερικές ημέρες υπομονή ακόμα για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Το έμβασμα που δεν έχει στείλει ακόμα ο Νοτιάς και η αγωνία των παικτών για δυναμική προσέλευση του κόσμου προς ενίσχυσή τους!

Την Παρασκευή (9/12) περίμεναν πως και πως οι παίκτες της Ένωσης καθώς είχαν (αρχικώς) ενημερωθεί ότι αύριο επρόκειτο να κατατεθούν στους λογαριασμούς τους ποσά που θα αντιστοιχούν σε ανεξόφλητα δεδουλευμένα.

Ωστόσο σήμερα αποφασίστηκε από τη διοίκηση ότι θα πληρωθούν στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, καθώς ο Νίκος Νοτιάς δεν έχει αποστείλει ακόμα το έμβασμα το οποίο έχει υποσχεθεί, κάτι για το οποίο όμως δεν έχουν ενημερωθεί οι παίκτες.

Στην ΑΕΚ ακόμα περιμένουν, με την ελπίδα ότι αυτό θα συμβεί ως την ερχόμενη Δευτέρα, δίχως όμως να γνωρίζουν το ύψος του ποσού που θα αποστείλει ο χιώτης μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.

Παράλληλα η διοίκηση έχει αποφασίσει στα χρήματα που θα έρθουν από τις ΗΠΑ να «τσοντάρει» και ένα σημαντικό ποσό από τις εισπράξεις του σαββατιάτικου εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Γι αυτό και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έχουν ακόμα έναν λόγο παραπάνω να ελπίζουν σε δυναμικό παρών των φίλων της ομάδας, αφού από την παρουσία τους θα εξαρτηθεί σε σημαντικό βαθμό το συνολικό ποσό που θα τους μοιραστεί. Σχετική ανακοίνωση για την παρουσία του κόσμου εξέδωσε εν τω μεταξύ η ΠΑΕ ΑΕΚ:.

Το πλήρες κείμενο της:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα ήθελε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της ομάδας μας που στήριξαν την προσπάθεια των παικτών στον αγώνα με την Κέρκυρα και να τους συγχαρεί για την άψογη και κόσμια στάση που έχουν κρατήσει από την αρχή της σεζόν.

Στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα η ΑΕΚ χρειάζεται περισσότερο από ποτέ τη βοήθεια του κόσμου της για να ξεπεράσει τις πολλές απουσίες και να παραμείνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Από την πλευρά μας μειώσαμε στο ελάχιστο δυνατό την τιμή του εισιτηρίου και ελπίζουμε στη μαζική ανταπόκρισή σας, η οποία θα βοηθήσει τα μέγιστα τους ποδοσφαιριστές μας σε αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό επίπεδο".

Εκτός 18άδας ο Μανωλάς

Μετά την απολογία του ο Κώστας Μανωλάς τέθηκε εκτός 18άδας για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Ο νεαρός αμυντικός είχε επεισόδιο με τον Νίκο Κωστένογλου στην προπόνηση της Τετάρτης και ο προπονητής της ομάδας του ανακοίνωσε ότι τίθεται εκτός 18άδας, για τον αγώνα του Σαββάτου.

Στην προπόνηση της Πέμπτης, οι Τραϊανός Δέλλας, Φαμπιάν Βάργκας, Παναγιώτης Λαγόςκαι Λεονάρντο ακολούθησαν πρόγραμμα φυσιοθεραπείας. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος καιο Παντελής Καφές έκαναν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή. OΈιντουρ Γκούντγιονσεν συνέχισε τις ασκήσεις ενδυνάμωσης. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά. Η προπόνηση της Παρασκευής είναι προγραμματισμένη για τις 17:00.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ