ΑΕΚ

Ρίκκα: "Για την ιστορία και τον κόσμο της ΑΕΚ"

Ρίκκα: "Για την ιστορία και τον κόσμο της ΑΕΚ"
INTIME SPORTS

Ο Αντώνης Ρίκκα μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό για την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, τονίζοντας πως πρόκειται για ένα ματς ζωής και θανάτου.

Οι παίκτες της ΑΕΚ εμφανίζονται αποφασισμένοι να παίξουν για την ιστορία τους κόντρα στον Ατρόμητο και να διεκδικήσουν την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Αντώνης Ρίκκα, μιλώντας στην κάμερα της "NOVA" τόνισε ότι πρέπει να παίξουν για την ιστορία και τον κόσμο της ΑΕΚ. Διαβάστε τις δηλώσεις του:

"Πάνω απ’ όλα πρέπει να παίξουμε για την ιστορία και τον κόσμο της ΑΕΚ. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να σκεφτούμε πολύ καλά τι γίνεται. Φυσικά πρέπει να σκεφτούμε ότι πρόκειται για ποδόσφαιρο, άρα πρέπει να σκεφτόμαστε ποδοσφαιρικά για να νικήσουμε σ’ αυτό το ματς που είναι ζωής και θανάτου.

Το έχουμε πει και μεταξύ μας ότι εμείς πρέπει να παίξουμε σαν να έχουμε 30 βαθμούς. Είναι η μόνη μας επιλογή για να ελπίζουμε. Πρέπει να έχουμε στην άκρη του μυαλού μας ότι έχουμε 30 βαθμούς και πρέπει να φτάσουμε στους 33.

Πάνω απ’ όλα εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Από τον Γενάρη και μετά τα πήγαμε καλά, αλλά στη συνέχεια κάναμε μια κοιλιά που ήταν ό, τι χειρότερο. Έχουμε όμως άλλο ένα παιχνίδι και στο ποδόσφαιρο όσο μένουν αγωνιστικά λεπτά υπάρχει ελπίδα.

Όλα είναι ψυχολογικά. Μπορεί σε κάποιο σημείο του πρωταθλήματος, όταν είχαμε δύσκολους αγώνες, να πιστέψαμε ότι τα είχαμε καταφέρει. Έμεναν όμως κι άλλα παιχνίδια και σ’ αυτά τα παιχνίδια δεν ...ήμασταν εκεί".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ