ΑΕΚ

Ρέστης: "Χαίρομαι για τις επιτυχίες του Ολυμπιακού"

Ρέστης: "Χαίρομαι για τις επιτυχίες του Ολυμπιακού"
Ρέστης

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Βίκτωρας Ρέστης, μέσω της ομάδας του Α.Ο. Γλυφάδας, με την οποία διαψεύδει δημοσίευμα που τον θέλει να εμπλέκεται με τα διοικητικά της ΑΕΚ και στην οποία τονίζει: "Παρακολουθώ από κοντά τον Ολυμπιακό και χαίρομαι για τις επιτυχίες του"

Δημοσίευμα εφημερίδας, ήθελε τον Βίκτωρα Ρέστη, να έχει συνάντηση με τον Ντέμη Νικολαΐδη και να αποτελεί ένανα από τους υποψήφιους επιχειρηματίες που θα στηρίξουν την προσπάθεια του πρώην προέδρου της ΑΕΚ για την σωτηρία του δικεφάλου.

Αφού πρώτα ήρθε η επίσημη διάψευση του Ντέμη Νικολαΐδη για τα όσα ονόματα γράφτηκαν και ακούστηκαν όλο αυτό το διάστημα, προστέθηκε και η διάψευση του Ρέστη που τελειώνει τα όποια σενάρια υπήρξαν για πιθανή εμπλοκή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βίκτωρα Ρέστη:

"Διαψεύδοντας σημερινά δημοσιεύματα οπαδικής εφημερίδας που πρόσκειται στην ΑΕΚ ο μεγαλομέτοχος της ομάδας μας κύριος Βίκτωρας Ρέστης αγανακτισμένος από την έκταση που δόθηκε σε ένα ανύπαρκτο θέμα που αφορά την εμπλοκή του και οικονομική στήριξη στην ΑΕΚ δήλωσε τα εξής:

"Σέβομαι απόλυτα την ιστορία του συλλόγου αλλά δεν με ενδιαφέρει αυτή την περίοδο καμιά οικονομική επένδυση στον χώρο του ποδοσφαίρου εκτός από την συμμετοχή μου στον ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ομάδα που δημιούργησε, στήριξε και στηρίζει ο όμιλος ΡΕΣΤΗ από τα τοπικά πρωταθλήματα. Ότι άλλο επικαλούνται κάποιοι δημοσιογράφοι και κύκλοι που κινούνται στα παρασκήνια ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας τους.

Η ομάδα μου είναι η Γλυφάδα ενώ παρακολουθώ από κοντά τον Ολυμπιακό και χαίρομαι για τις επιτυχίες του".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ