ΑΕΚ

Νικολαΐδης: "Όλα είναι ψέμματα"

Νικολαΐδης: "Όλα είναι ψέμματα"
Νικολαΐδης, ΑΕΚ INTIME SPORTS

Ο Ντέμης Νικολαΐδης αρνήθηκε επαφές με Ρώσους επιχειρηματίες για τη σωτηρία της ΑΕΚ ενώ τόνισε ότι οι συναντήσεις με τους κυρίους Ρέστη και Μπεθάνη δεν έχουν καμία σχέση με την ΠΑΕ.

Απογοητευμένος με την αντιμετώπιση των θεμάτων της ΑΕΚ από τα ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες δήλωσε πως είναι ο Ντέμης Νικολαΐδης σε επικοινωνία του με το aek365. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ αρχικά απάντησε στα σενάρια για επαφές με τον κύριο Γιάννη Μπεθάνη και Ρώσους επιχειρηματίες που σκοπεύουν να επενδύσουν στην Ενωση:

"Δεν έχω βρεθεί ποτέ στη ζωή μου με Ρώσους επιχειρηματίες και ειλικρινά απορώ πως έχει κυκλοφορήσει αυτό το αστείο σενάριο. Οσον αφορά τις συναντήσεις μου τόσο με τον κύριο Μπεθάνη όσο και με τον κύριο Ρέστη καμία σχέση δεν έχουν με την ΠΑΕ ΑΕΚ. Θέλω να είμαι κατηγορηματικός σε αυτό", υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στην ΑΕΚ τον τελευταίο καιρό σχολίασε: "Είμαι απογοητευμένος από την αντιμετώπιση των θεμάτων της ΑΕΚ από τα ΜΜΕ.

Καταλαβαίνω την ανάγκη για ενημέρωση αλλά τα περισσότερα δημοσιεύματα και ιδίως αυτά που αναφέρονται σε ονόματα και σενάρια για πανίσχυρους επιχειρηματίες το μόνο που κάνουν είναι να αποπροσανατολίζουν και να δημιουργούν ψεύτικα όνειρα και ελπίδες στον κόσμο της ΑΕΚ πράγμα που θεωρώ απαράδεκτο.

Η κατάσταση στην ΑΕΚ είναι κρίσιμη. Ναι, προσπαθώ να βρω λύση για την ομάδα μου τους τελευταίους τρεις μήνες. Αν και όταν βρεθεί θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση από εμένα."

Τέλος στην ερώτηση για το θέμα του δανείου και της αδειοδότησης της ΑΕΚ, ο Ντέμης Νικολαΐδης παρέπεμψε στον κύριο Οικονομόπουλο που όπως είπε είναι αυτός που χειρίζεται αποκλειστικά, πλέον, το θέμα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ