ΑΕΚ

Ραντεβού Αδαμίδη με τον Ξενιάδη

Ραντεβού Αδαμίδη με τον Ξενιάδη
INTIME SPORTS

Η αγωνία των φίλων της ΑΕΚ για το ιδιοκτησιακό καθεστώς κορυφώνεται, με τον Σταύρο Αδαμίδη να αναμένεται να έχει εντός της ημέρας κρίσιμο ραντεβού με τον Βασίλη Ξενιάδη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Νίκος Στράτος θα μεσολαβήσει προκειμένου να γίνει απόψε το καθοριστικό ραντεβού του Σταύρου Αδαμίδη με τον υποψήφιο επενδυτή, με τον Έλληνα επιχειρηματία να φέρεται επικεφαλής ενός γκρουπ παλιών παραγόντων της Ένωσης καθώς και σπουδαίων παλαίμαχων άσος της ομάδας.

Η ταυτότητα του επιχειρηματία δημοσιεύτηκε σε εφημερίδα. Πρόκειται για τον Βασίλη Ξενιάδη, εύρωστο επιχειρηματία με δεδομένη αγάπη για την ΑΕΚ ο οποίος ήταν μάλιστα και κάτοχος διαρκείας στη Θύρα 18 του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας προς το τέλος της δεκαετίας του '80.

Ο Βασίλης Ξενιάδης, που κατάγεται από την Κωνσταντινούπολη, διοικεί έναν όμιλο επιχειρήσεων που δραστηριοποιείται κυρίως στο χώρο της ναυτιλίας και των πηγών ενέργειας.

Ραντεβού Αδαμίδη με τον Ξενιάδη

"ΑΕΚτζής, μορφωμένος και με λεφτά ο Ξενιάδης"

Την επιβεβαίωση πως ο Έλληνας επιχειρηματίας που ενδιαφέρεται να αναλάβει τα ηνία της ΑΕΚ είναι ο Βασίλης Ξενιάδης, έκανε ο Γιώργος Κασσαβέτης μέσω δηλώσεών του στο "aek365.gr".

"Ναι, είναι ο Ξενιάδης. Είναι ένας άνθρωπος ΑΕΚτζήςπου έχει και λεφτά και κυρίως θέλει να βάλει λεφτά στην ΑΕΚ.

Πείτε μου εσείς αν τα τελευταία χρόνια έχει υπάρξει στην ΑΕΚ άνθρωπος με τον συνδυασμό: ΑΕΚτζής, μορφωμένος και με λεφτά", τόνισε ο στενός συνεργάτης του Νίκου Στράτου, και πρόσθεσε:

"Μπαίνοντας στην ΑΕΚ ο κ. Ξενιάδης είναι πρόθυμος να βάλει χρήματα. Διότι αρκετοί έχουν μπει στην ΑΕΚ στο παρελθόν και δεν έχουν βάλει λεφτά".

Όσο για το επικείμενο ραντεβού του υποψήφιου επενδυτή με τον Σταύρο Αδαμίδη, δήλωσε: "Είμαστε σε αναμονή. Ίσως και σήμερα υπάρξει αυτή η συνάντηση. Εφόσον θέλει ο κ. Αδαμίδης η συμφωνία θα κλείσει.

Αυτό που προέχει είναι να πληρωθούν παίκτες και προσωπικό. Τα πρώτα λεφτά που θα πρέπει να πάνε σε αυτούς και άμεσα. Στην ΑΕΚ δεν πρέπει να απουσιάζει κανείς. Δεν πρέπει να λείπει κανείς".

Τι θα ζητήσει από τον Αδαμίδη ο υποψήφιος επενδυτής

Η συνάντηση των δύο ανδρών δεν θα πραγματοποιηθεί πάντως στα γραφεία της ΠΑΕ στα Σπάτα αλλά σε ξενοδοχείο της Αθήνας, ενώ θα είναι η πρώτη του επίδοξου επενδυτή με τον Σταύρο Αδαμίδη μετά την πρώτη τηλεφωνική συνομιλία που είχαν την περασμένη εβδομάδα.

Τι θα περιλαμβάνει η "ατζέντα" του Έλληνα επιχειρηματία; Αυτό που αναμένεται είναι να προτείνει στον Αδαμίδη να πάρει στα χέρια του το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΠΑΕ (το 51%) έναντι του ποσού των 10.000.000 ευρώ, ενώ σε πρώτη φάση θα επιδιώξει να καλύψει την ΑΜΚ των 2.500.000 ευρώ για να εξοφληθούν άμεσα παίκτες και προσωπικό.

Σε περίπτωση που υπάρχει αλλαγή στη διοικητική σελίδα του "Δικεφάλου", το πιθανότερο είναι πως θα μπουν στο ΔΣ της ΠΑΕ αρκετοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, με τα ονόματα των Μαύρου, Παπαιωάννου, Μανωλά, Τσιάρτα, Κασάπη, Ατματσίδη, να έχουν σοβαρές πιθανότητες να βρίσκονται σε αυτή τη λίστα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ