ΑΕΚ

Ραμπεσαντρατανά: "Μου άλλαξαν δυο φορές την κλειδαριά για να φύγω"

Ραμπεσαντρατανά: "Μου άλλαξαν δυο φορές την κλειδαριά για να φύγω"

Ο Ερίκ Ραμπεσαντρατανά θυμήθηκε το σύντομο πέρασμά του από την ΑΕΚ και τα "καψώνια" που δέχθηκε για να αποχωρήσει από την Ελλάδα.

Ήρθε στην Ελλάδα το 2001 με δυνατό βιογραφικό καθώς προηγουμένως αγωνιζόταν στην Παρί Σεν-Ζερμέν. Ωστόσο φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ ελάχιστα ματς κι όλοι τον θυμούνται για τα περιττά κιλά του.

Ο Γάλλος πρώην αμυντικός μιλώντας στη γαλλική ιστοσελίδα, "Εstrepublicain.fr", θυμήθηκε το πέρασμά τους από τους "κιτρινόμαυρους" και αφηγήθηκε τα "καψώνια" που δέχθηκε, ώστε αυτός να αναγκαστεί να αποχωρήσει από την ομάδα.

"Έχω καλές αναμνήσεις από τον προπονητή μου, Φερνάντο Σάντος, ο οποίος τώρα είναι ομοσπονδιακός τεχνικός της πρωταθλήτριας Ευρώπης. Αλλά, είχα την ατυχία να τραυματιστώ γρήγορα. Η ΑΕΚ ήταν στα χέρα ενός μαφιόζου πρόεδρου, ο οποίος μου χρωστούσε τους μισθούς έξι μηνών.

Ραμπεσαντρατανά: "Μου άλλαξαν δυο φορές την κλειδαριά για να φύγω"

Ο Ερίκ Ραμπεσαντρατανά όπως είναι σήμερα

Ήταν, επίσης, και στο μπάσκετ. Μια μέρα μετά το σχολείο, πήρε το παιδί ενός παίκτη του μπάσκετ για να του ασκήσει πίεση να φύγει. Με εμένα, δεν πήγε μέχρι εκεί. Αλλά, άλλαξε δύο φορές την κλειδαριά του σπιτιού μου για να μου δώσει να καταλάβω ότι πρέπει να εγκαταλείψω την ομάδα", υποστήριξε ο Ερίκ Ραμπεσαντρατανά.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ