ΑΕΚ

Ψάχνει τον αντι-Μάνταλο

Ψάχνει τον αντι-Μάνταλο
INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας ανακατεύει την τράπουλα ενόψει του αγώνα κυπέλλου Ελλάδας με τον Φωκικό και δοκιμάζει τρεις στη θέση του βασικού δεκαριού της Ένωσης.

Η απουσία του Πέτρου Μάνταλου (υπέστη έναν μικροτραυματιμό στο κεφάλι στο φιλικό ματς με τη Ρόμα) αναγκάζει τον Δέλλα να αναζητεί την καλύτερη δυνατή λύση για τη θέση του επιτελικού μέσου, με τους Μπαρμπόσα, Ντακόλ και Ζόριτς να λογίζονται ως πιθανοί αντικαταστάτες του. Ωστόσο, για να συμβεί αυτό, αλλαγές πρέπει να πραγματοποιηθούν και στις υπόλοιπες θέσεις τις επίθεσης.

Συγκεκριμένα στο πρώτο σχήμα που δοκίμασε κατά τη σημερινή προπόνηση ο Δέλλας, οι Πλατέλλας και Μπαρμπόσα έπαιξαν στα φτερά της επίθεσης, ο Αραβίδης χρησιμοποιήθηκε στην κορυφή και ο Ντακόλ πίσω του ως ελεύθερος

Ακολούθως τα πλάνα του Δέλλα διαφοροποιήθηκαν και έτσι οι Ντούνης και Μπαρμπόσα αγωνίστηκαν δεξιά και αριστερά αντιστοίχως με τον Ζόριτς ως δεκάρι και τον Αραβίδη στην επίθεση. Τέλος, ως δεκάρι δοκιμάστηκε και ο Μπαρμπόσα, με τον Πλατέλλα να περνάει αριστερά.

Όπως όλα δείχνουν ο Δέλλας θα καταλήξει σε μια από αυτές τις τρεις επιλογές, δεδομένης της απουσίες του Μάνταλου, τόσο για τον τραυματισμό του, όσο και για το γεγονός ότι εκτίει την ποινή της μιας αγωνιστικής από το προηγούμενο πρωτάθλημα.

Σχετικά με την αμυντική λειτουργία της ομάδας οι Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Πεταυράκης, Μπακήκης, Κορδέρο και Ανάκογλου φαίνεται ότι έχουν κλειδώσει τις θέσεις τους.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στην 18άδα για τον αγώνα κόντρα στον Φωκικό πρέπει να υπάρχουν δύο ποδοσφαιριστών κάτω των 21 ετών, περιορισμός ιδιαίτερα εύκολος για τον Δέλλα, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε αρκετούς νεαρούς παίκτες που ευδοκιμούν στα ρόστερ της ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ