ΑΕΚ

Ψάχνει λεφτά για διακανονισμούς

Ψάχνει λεφτά για διακανονισμούς
Κωστένογλου, Αργυρίου INTIME SPORTS

Χρήματα και μάλιστα άμεσα ψάχνουν στην ΑΕΚ με σκοπό να πληρωθούν οι διακανονισμοί με παίκτες και να δοθούν μπροστά λεφτά για την υπόθεση Κοντοέ και ΕΕΑ.

Ο χρόνος έχει αρχίσει και μετράει αντίστροφα στην ΑΕΚ, αφού οι όποιες υποχρεώσεις τις ΠΑΕ προς ποδοσφαιριστές, ομάδες και τρίτους δεν παίρνουν νέα αναβολή.

Η αρχή έγινε με την προσφυγή που κέρδισε (πρωτόδικα) ο Κοντοές, συνεχίστηκε με την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής (λόγω οφειλών στην Κέρκυρα για τον Dimi) και συνεχίζεται με τις δόσεις που πρέπει να δώσει η διοίκηση σε δυο ακόμα παίκτες.

Ο λόγος για τον Ανέστη Αργυρίου, που αγωνίζεται πλέον στην Ρέιντζερς, και τον Παναγιώτη Λαγό ο οποίος πήγε ως ελεύθερος στην Ουκρανία (Βόρσκλα).

Τα χρήματα που θα χρειαστούν με το ξεκίνημα του μήνα είναι περίπου 150.000 ευρώ και αφορούν τις 50.000 για την ΕΕΑ, ένα ποσό μπροστά για τον Κοντοέ, περίπου 15.000 ευρώ για τη δόση του Λαγού και άλλες 22.000 ευρώ για τον Αργυρίου.

Όπως καταλαβαίνετε μετά από αυτές τις αναμενόμενες εξελίξεις, όλοι στην ΑΕΚ περιμένουν την κίνηση του Δημήτρη Βιντιάδη, που έχει δεσμευτεί (προφορικά) πως μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας θα έχει κάνει την πρόταση του.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ