ΕΠΟ

Κατίδης: "Δεν γνωρίζω από ναζισμό"

Κατίδης: "Δεν γνωρίζω από ναζισμό"
INTIME SPORTS

Απολογήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (28/3) στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ ο Γιώργος Κατίδης, τονίζοντας πως δεν γνωρίζει από ναζισμό και πως δεν είναι ρατσιστής

Απολογήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (28/3) στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ ο Γιώργος Κατίδης, για τον χαιρετισμό που έκανε στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Βέροια.

Ο Κατίδης στην απολογία του, υποστήριξε και πάλι αυτά που είχε γράψει στην απολογητική ανακοίνωση που είχε εκδώσει, δηλαδή ότι δεν είναι φασίστας, δεν είναι ναζιστής και δεν ήξερε τι έκανε.

" Δεν είμαι ούτε ναζιστής, ούτε φασίστας" είπε όταν ρωτήθηκε από τον πρόεδρο της Πειθαρχικής Επιτροπής κ. Μαυρογένη γιατί έκανε αυτόν τον χαιρετισμό.

" Δεν ξέρεις ότι υπήρχε μια μαύρη περίοδος στο παρελθόν;" ρώτησε ο κ. Μαυρογένης για να πάρει την απάντηση του Κατίδη: "Ό χι δεν έχω ακούσει τίποτα, μόνο για τον Χίτλερ ήξερα και κάποια πράγματα που είχα δει στην τηλεόραση. Στα προηγούμενα ματς υπήρχε ιδιαίτερη κριτική στο πρόσωπό μου.

Νόμιζα ότι αυτός ο χαιρετισμός σημαίνει σεβασμός. Ήταν της στιγμής, δεν το είχα προσχεδιάσει. Νόμιζα ότι σήμαινε σεβασμό σε μένα. Ποιος 20χρονος θέλει να τερματίσει την καριέρα του;

Προσέβαλα την ομάδα και τον λαό της. Γι’ αυτό κι έθεσα τον εαυτό μου εκτός ομάδας ως το τέλος της σεζόν. Δεν ήξερα τι σημαίνει, ήταν αυθόρμητο. Αν ήξερα, δεν θα το έκανα".

Όσον αφορά την ΑΕΚ, ο δικηγόρος κ. Γρηγορίου όταν πήγε να υπερασπιστεί την ΠΑΕ διακόπηκε από τον κ. Μαυρογένη που τόνισε: " Δεν υπάρχει λόγος να μιλήσετε. Σας κάλυψε ο παίκτης με όσα είπε" αφήνοντας να εννοηθεί ότι η ΑΕΚ δεν κινδυνεύει με τιμωρία.

Αντίθετα, ο Κατίδης απειλείται τουλάχιστον με 5 αγωνιστικές αποκλεισμό, με την απόφαση του πειθαρχικού οργάνου να αναμένεται την ερχόμενη Τρίτη.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ