ΑΕΚ

Πρώτο δίτερμα, με λάμψη Ράμα-Ανάκογλου

Πρώτο δίτερμα, με λάμψη Ράμα-Ανάκογλου
INTIME SPORTS

Πρώτο δίτερμα στο Πήλιο για την ΑΕΚ, με μίνι τουρνουά και τους Ράμα, Ανάκογλου να κλέβουν την παράσταση. Έπιασε πέναλτι ο Βούρας. Με κόσμο έγινε η απογευματινή προπόνηση. Η... αλήτρα και ο σκύλος. Διαβάστε στο Sport24.gr (video+pics)!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ: Βαγγέλης Κατσαΐτης

Οι παίκτες της ΑΕΚ είχαν τη δυνατότητα σήμερα να ξεμουδιάσουν και να αγωνιστούν μεταξύ τους σε οικογενειακά διπλά, εφαρμόζοντας ουσιαστικά όλα όσα τους είχε πει ο Τραϊανός Δέλλας μέχρι στιγμής στις ασκήσεις που έκαναν (5-2 και 10-4).

Όπως εξηγήσαμε και σε προηγούμενο κείμενο, πρόκειται για το κλασικό κορόιδο, δουλεύοντας με την συγκεκριμένη άσκηση την κατοχή μπάλας, την γρήγορη σκέψη και την σωστή πάσα.

Οι Κιτρινόμαυροι χωρίστηκαν σε τρεις ομάδας, τους «πράσινους», τους «πορτοκαλί» και τους «κίτρινους», οι οποίοι στο τέλος έγιναν «μαύροι». Οι δύο ομάδες παίζανε διπλό στο όρια που είχε ορίσει ο Τράι και η τρίτη ομάδα χωρισμένοι στις δύο πλευρές, βοηθούσαν την εκάστοτε ομάδα στην επίθεση, αλλά μόνο από την γραμμή.

Νικητές σε αυτό το πρώτο μίνι τουρνουά αναδείχθηκαν οι «πράσινοι», οι οποίοι νίκησαν στα πέναλτι τους «κίτρινους» με 2-1, κανονική διάρκεια 1-1.

Πρώτο δίτερμα, με λάμψη Ράμα-Ανάκογλου
INTIME SPORTS

Οι ομάδες

Πορτοκαλί: Ντούμπερετ, Τζανετόπουλος, Κορδέρο, Δημγκιόκα, Μπρέσεβιτς, Τσουκαλάς, Τσεβάς, Τσουμάγκας

Κίτρινό (μαύροι): Αργυρίου, Τσούπρος, Πεταυράκης, Μούργκα, Γροντής, Θαναηλάκης, Ανάκογλου, Γεωργέας

Πράσινοι:Κέζος, Παυλής, Σταθάκης, Ρόβας, Παληαρούτας, Ράμα, Κατσικάς, Ζιβάνοβιτς

Μπαλαντέρ (έπαιξαν στον τελικό στη θέση των Γεωργέα και Ζιβάνοβιτς): Τζάθας, Καζβιρόπουλος

Τα ματς

Πράσινοι – Πορτοκαλί 4-1

Σκόρερ: Ράμα (3), Παυλής (1), Μπρέσεβιτς (1)

Πράσινοι – Κίτρινοι 1-1

Σκόρερ: Παληαρούτας, Ανάκογλου

Κίτρινοι – Πορτοκαλί 1-0

Σκόρερ: Μούργκα

ΤΕΛΙΚΟΣ

Πράσινοι – Κίτρινοι 1-1

Σκόρερ: Ράμα, Ανάκογλου

Πέναλτι:

Εύστοχοι: Σταθάκης (1-0), Γροντής (1-1), Ρόβας (2-1), Τσούπρος (άστοχος)

Βαθμολογία

Πράσινοι 7

Κίτρινοι 4

Πορτοκαλί 0

Πρώτο δίτερμα, με λάμψη Ράμα-Ανάκογλου
INTIME SPORTS

Ο... Μάγος Ανάκογλου

Ο Δημήτρης Ανάκογλου ή Τζίμι (χαϊδευτικό) και ενώ η ομάδα του στον τελικό βρισκόταν πίσω στο σκορ, πήρε την μπάλα στην άκρη της περιοχής και αφού έκανε... πλάκα σε 3-4 αντιπάλους εξαπέλυσε ένα σουτ στην γωνία του Βούρα ισοφαρίζοντας για τους κίτρινους.

Ο άσος του δικεφάλου, σαν γενική εικόνα από τις ασκήσεις, μέχρι και το τουρνουά, δείχνει το πόσο κοντρολαρισμένος είναι με την μπάλα στα πόδια. Χωρίς άγχος, με σχεδόν πάντα σωστή πάσα εμπνέοντας τους συμπαίκτες του. Ομαδικός αλλά εκεί που πρέπει, παίρνει την ομάδα πάνω του.

Τι τους κάνεις ρε Ράμα;

Τρέλανε κόσμο και συμπαίκτες ο Ρενάλντο Ράμα στο πρώτο μίνι οικογενειακό τουρνουά της ΑΕΚ στο Πήλιο, με τέσσερα γκολ!

Ακόμα είναι νωρίς για να βγούνε συμπεράσματα, αλλά τα πρώτα στοιχεία από το εσωτερικό διπλό οφείλουμε να τα παρουσιάσουμε και για αυτό ο Ράμα την συγκεκριμένη μέρα, έλαμψε με την παρουσία του στην επίθεση των "πρασίνων".

Ο νεαρός άσος του δικεφάλου, έβαλε τέσσερα γκολ, με τα δύο να είναι εντυπωσιακά με ανάποδη κεφαλιά αφού κρέμασε τον Καραγκιολίδη και με ανάποδο ψαλιδάκι στο δεύτερο δοκάρι.

Η Αλήτρα και ο Σκύλος

Πέραν των Ανάκογλου και Ράμα, ακόμα δύο παίκτες διακρίθηκαν για την παρουσία τους. Ο ένας πέτυχε ένα γκολ και γενικά με την απόδοση του τον αποκάλεσαν "αλήτρα" και ο... σκύλος έπιασε το τελευταίο πέναλτι .

Πρώτο δίτερμα, με λάμψη Ράμα-Ανάκογλου
INTIME SPORTS

Ο λόγος για τους Έντιν Μούργκα και Ηλία Βούρα οι οποίοι με τις ενέργειες τους ξεχώρισαν στα μάτια των συμπαικτών τους. Ο Βόσνιος μεσοεπιθετικός, ο οποίος αφού πίεσε ασφυκτικά τον αμυντικό, του έκλεψε την μπάλα, στη συνέχεια τον ντρίπλαρε και έβγαλε σέντρα από τα πλάγια.

Σε εκείνο το σημείο ακούστηκε από τον Τσούπρο να φωνάζει: "Έτσι μωρή αλήτρα". Φυσικά αυτό δεν προέκυψε μόνο από την συγκεκριμένη φάση, καθώς νωρίτερα ο Μούργκα κυνήγησε μέχρι τέλους μια φάση και τελικά δικαιώθηκε βάζοντας γκολ (φωτό).

Όσο για τον Βούρα, κάθησε κάτω από τα δοκάρια στο τελευταίο πέναλτι, ο Τσούπρος εκτελεί και ο Ηλίας αποκρούει με τον Ρόβα να ξεσπάει: «Μπράβο ρε σκύλε».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ