ΑΕΚ

Προχωράει του Τσιρίλο

Προχωράει του Τσιρίλο
Λυμπερόπουλος, Τσιρίλο, Δέλλας INTIME SPORTS

Ο ιταλός κεντρικός αμυντικός συνδυάζει τα στοιχεία που θέλουν στην ΑΕΚ της ερχόμενης περιόδου οι Δέλλας, Λυμπερόπουλος και Μπορμπόκης. Εμπειρία, τρέλα, διάθεση να βοηθήσει τους νεαρότερους, αγάπη για το ποδόσφαιρο. Συνέχεια στο ρεπορτάζ του Sport24.gr

Η προσπάθεια για τον Σωκράτη Φυτανίδη δεν απέδωσε καρπούς, αφού δεν διαγνώστηκε καν επιθυμία του έμπειρου αμυντικού να το συζητήσει περισσότερο. Το όνομα του Σωτήρη Κυργιάκου ακούγεται έντονα τις τελευταίες ημέρες, όμως αν το δει κανείς ψύχραιμα, είναι τουλάχιστον τρελό (αν όχι ανώφελο) το να ξοδέψει κάποιος 400-500.000 ευρώ (διότι με τόσα θα το σκεφτόταν ο 34χρονος στόπερ) για έναν και μόνο ποδοσφαιριστή της Γ' Εθνικής. Δεν είναι άλλωστε (λόγω θέσης ασφαλώς) και ο πιο εμπορικός παίκτης, εκείνος που θα προσελκύσει τα πλήθη και θα φέρει τα πολλά εισιτήρια διαρκείας.

Για τον Μπρούνο Τσιρίλο (το ενδιαφέρον για την επιστροφή του οποίου είχε αποκαλύψει το Sport24.gr) υπάρχει εντελώς διαφορετική προσέγγιση από το αρμόδιο για τα ποδοσφαιρικά και μεταγραφικά θέματα επιτελείο της ομάδας. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που στα 36 του δείχνει μεγάλη επιθυμία για να παίξει στην ΑΕΚ, θα κοστίσει φθηνά, θα το έκανε και τζάμπα που λέει ο λόγος!

Διαθέτει επίσης όλα τα απαραίτητα στοιχεία: ποδοσφαιρική τρέλα, τεράστια εμπειρία από ομάδες που έκαναν πρωταθλητισμό και διάθεση να βοηθήσει τα νεότερα παιδιά. Θα μπορούσε να εξελιχθεί λόγω ψυχοσύνθεσης και ταμπεραμέντου στον εντός του γηπέδου καθοδηγητή για τα πολλά νέα παιδιά της ομάδας, ειδικότερα δε για εκείνα που θα αγωνίζονται στην ίδια θέση.

Διαβάστε τη συνέχεια του ρεπορτάζ στο AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ