ΑΕΚ

Πρόβλημα με Σαρρή στην ΑΕΚ

Πρόβλημα με Σαρρή στην ΑΕΚ
Σαρρής INTIME SPORTS

Με ένα νέο πρόβλημα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του αγώνα κόντρα στον Αχαρναϊκό στο ΟΑΚΑ. Διαβάστε τους 19 ποδοσφαιριστές που τελικά απαρτίζουν την αποστολή.

Νέος "πονοκέφαλος" για τον Τραϊανό Δέλλα, ο οποίος δεΝ είδε τον Γιώργο Σαρρή να συμμετέχει στη σημερινή (14/2) προπόνηση της ΑΕΚ, λόγω μιας τενοντίτιδας στο δεξί γόνατο, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την αποστολή της ομάδας για το κυριακάτικο (15/2) ματς κόντρα στον Αχαρναϊκό.

Από εκεί και πέρα ο Αλεξ Ντακόλ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και ο Ιβάν Μπρέσεβιτς στο γυμναστήριο.

Την αποστολή του αγώνα αποτελούν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές:Ανέστης, Καραγκιολίδης, Ανάκογλου, Αραβίδης, Γεωργέας, Γροντής, Κολοβέτσιος, Μάνταλος, Μπακάκης, Ντούνης Μ, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σβάρνας, Τζανετόπουλος, Μπαρμπόσα, Ζόριτς, Γιόχανσον και Κρισάντους.

Στο ΟΑΚΑ με κόσμο ο Αχαρναϊκός

Εξάλλου, χωρίς αγωνιστικά προβλήματα θα εμφανιστεί στο ΟΑΚΑ ο Αχαρναϊκός κόντρα στην ΑΕΚ, ο οποίος θα έχει και τον κόσμο στο πλευρό του.

Η διοίκηση της ομάδας του Μενιδίου ενημερώνει ότι: "οι φίλαθλοί μας θα πρέπει να έρθουν πεζοί από την κεντρική Πύλη Α του Σταδίου (από την οδό Σπύρου Λούη) και να προμηθευτούν εισιτήρια από το εκδοτήριο των φιλοξενουμένων που βρίσκεται δεξιά της Πύλης Α.

Η είσοδό τους στο γήπεδο θα γίνει μέσω του προελέγχου των φιλοξενουμένων και τα εισιτήριά τους θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα από τις 16.00 έως και 10 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα. Τα εισιτήρια είναι για τη θύρα 22 στη τιμή των 10 ευρώ".

Στιγμές ιστορίας: Η μοναδική επίσκεψη του Αχαρναϊκού

Τέλος, για δεύτερη φορά στην ιστορία τους θα συναντηθούν οι ΑΕΚ και Αχαρναϊκός στην έδρα της Ένωσης. Η πρώτη ήταν το 1979, με τον Δικέφαλο να κερδίσει 4-0.

Αναλυτικά το δημοσίευμα από το επίσημο σάιτ της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Μετά από 36 χρόνια παρά έξι μέρες ο Αχαρναϊκός επιστρέφει ως φιλοξενούμενος της ΑΕΚ. Ο αυριανός αγώνας θα είναι ο δεύτερος στην ιστορία με την ΑΕΚ γηπεδούχο και τον Αχαρναϊκό φιλοξενούμενο, μετά από τη συνάντηση των δύο ομάδων στη Νέα Φιλαδέλφεια για το Κύπελλο Ελλάδας (o Αχαρναϊκός δεν είχε συμμετάσχει ποτέ στο πρωτάθλημα της Α” Εθνικής και δεν είχε βρεθεί ποτέ με την ΑΕΚ στην ίδια κατηγορία) στις 21 Φεβρουαρίου του 1979.

Το σκορ ήταν 4-0 υπέρ της ΑΕΚ, με δύο γκολ του Ντούσαν Μπάγεβιτς (στη φωτογραφία το πρώτο) ένα του Λάζαρου Παπαδόπουλου και ένα του Θωμά Μαύρου.

Από τότε και μετά, οι δύο ομάδες ξαναβρέθηκαν σε επίσημο αγώνα στο 1-2 υπέρ της ΑΕΚ στη Ριζούπολη για τον πρώτο γύρο της εφετινής Football League και θα ξαναβρεθούν αύριο στο ΟΑΚΑ.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ