ΑΕΚ

Προτάθηκε ο Χαριστέας στην ΑΕΚ

Προτάθηκε ο Χαριστέας στην ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Το όνομα του Άγγελου Χαριστέα προτάθηκε στους ανθρώπους της ΑΕΚ ενόψει του Ιανουαρίου, σύμφωνα με δημοσίευμα. Τι σκέφτονται οι "κιτρινόμαυροι"...

Οι δυσκολίες συνεχίζονται για την ΑΕΚ όχι μόνο στον αγωνιστικό χώρο αλλά και εκτός αυτού. Δεν είναι μόνο το ρόστερ που δεν αρμόζει στο όνομά και στην ιστορία της, αλλά και τα... εξωγηπεδικά θέματα.

Ένα απ' αυτά, είναι το γεγονός πως δεν μπορεί να κάνει παρά μόνο μια μεταγραφή ποδοσφαιριστή που είναι άνω των 24 ετών, χάρη στα χρέη που άφησαν στην ΠΑΕ όσοι πέρασαν.

Έτσι λοιπόν, οι "κιτρινόμαυροι" σκέφτονται ποιος θα είναι ο ποδοσφαιριστής που θα αποκτηθεί και τα ονόματα που τους προτείνονται από τους ατζέντηδες είναι αρκετά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Goalnews", στους ανθρώπους της Ένωσης προτάθηκε και το όνομα του Άγγελου Χαριστέα, που ψάχνει ομάδα και΄κάνει εντατικές προπονήσεις μόνος του, προκειμένου να είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Αυτή η ιδέα πάντως δεν άρεσε ιδιαίτερα στην ΑΕΚ, αφού θεωρούν το ρίσκο θα είναι αυξημένο σε μια τέτοια περίπτωση και γι' αυτό δεν τίθεται κανένα θέμα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ