ΑΕΚ

Οι εξτρέμ της Μπέτις και ο Όλσον

Οι εξτρέμ της Μπέτις και ο Όλσον

Ανάμεσα στους παίκτες που έχουν προταθεί στην ΑΕΚ, είναι και δυο από την Μπέτις, που δεν έχουν καθόλου χρόνο συμμετοχής στον σύλλογο της Ανδαλουσίας (Καντίρ και Βαντίγιο). Εξετάζει και Γιόνας Όλσον ο Πογέτ (VIDEOS).

Στην ΑΕΚ βρίσκονται σε διαδικασία να "διυλίζουν" περιπτώσεις ακραίων επιθετικών, προκειμένου να καταλήξουν στον… εκλεκτό. Η λίστα του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς είναι μεγάλη και προς το παρόν δεν έχει γίνει η τελική αξιολόγηση από τον Γκουστάβο Πογέτ. Ανάμεσα στους παίκτες που έχουν προταθεί είναι και δυο από την Μπέτις, που δεν έχουν καθόλου χρόνο συμμετοχής στον σύλλογο της Ανδαλουσίας.

Ο πρώτος είναι ο 33χρονος, Φουέντ Καντίρ. Πρόκειται για έναν 33χρονο Αλγερινό που μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό. Τόσο στα άκρα, όσο και στον άξονα. Έχει κάνει πέρασμα από πολλές ομάδες στην Γαλλία, με γεμάτες σεζόν κυρίως στην Βαλενσιέν. Το καλοκαίρι του 2014 τον απέκτησε η Μαρσείγ, αλλά μετά από έξι μήνες τον έδωσε πρώτα δανεικό και μετά με ελεύθερη μεταγραφή στην Μπέτις. Φέτος ο Καντίρ έχει κάνει μόνο μια συμμετοχή στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο δεύτερος που προτάθηκε είναι ο Αλβάρο Βαντίγιο. Ο 22χρονος Ισπανός είναι γέννημα – θρέμμα της Μπέτις και μπορεί να αγωνιστεί και στα δυο άκρα της επίθεσης. Φέτος έχει τρεις συμμετοχές, αλλά προφανώς οι Ανδαλουσιάνοι συζητούν μόνο το ενδεχόμενο του δανεισμού.

Και οι δυο περιπτώσεις από την Μπέτις, είναι ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί στην ΑΕΚ και που τα ονόματα τους έχουν μπει, μεταξύ άλλων, στην λίστα της ομάδας.

Ο Γιόνας Όλσον στο προσκήνιο

Εξάλλου, στο προσκήνιο ήρθε και το όνομα του Γιόνας Όλσον για την ΑΕΚ. Όπως αναφέρει η "Live Sport", ο Σουηδός αμυντικός της Γουέστ Μπρομ (παίζει εκεί για έκτη σεζόν) βρίσκεται στη λίστα του Γκουστάβο Πογέτ. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, αλλά είναι μια δύσκολη περίπτωση, διότι έχει υψηλό κασέ και σταθερή παρουσία στην ομάδα του με 11 συμμετοχές και 1 γκολ στην Premier League. Ο Όλσον ξεκίνησε την καριέρα στη σουηδικη Λαντσκρόνα και μετέπειτα πήγε στην ολλανδική Ναϊμέγκεν για τρία χρόνια, πριν πάρει μεταγραφή για τη Γουέστ Μπρομ (222 συμμετοχές και 12 γκολ). Είναι διεθνής 25 φορές από το 2010 και μετράει ένα τέρμα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ