ΑΕΚ

Προσπαθεί να αποφύγει την αρθροσκόπηση ο Λέσκοτ

Προσπαθεί να αποφύγει την αρθροσκόπηση ο Λέσκοτ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τζολέον Λέσκοτ επιστρέφει στην Αθήνα με γνωμάτευση να ξεκινήσει πρόγραμμα θεραπείας, για να αποφύγει την αρθροσκόπηση.

Με νέα (και ενδεχομένως πιο αισιόδοξα) δεδομένα, επιστρέφει άμεσα από την Αγγλία στην Αθήνα, ο Τζολέον Λέσκοτ. Ο Άγγλος στόπερ αφού εξετάστηκε και από τον εξειδικευμένο γιατρό στην Βρετανία και σε συνεννόηση με το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ, προκρίνεται η επιλογή να κάνει προσπάθεια προκειμένου να αποφύγει τελικά την αρθροσκόπηση.

Για δυο εβδομάδες ο Λέσκοτ θα ακολουθήσει ειδική θεραπευτική αγωγή, προκειμένου μ’ αυτόν τον τρόπο να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα στο γόνατο. Αν υπάρξουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, ο Άγγλος στόπερ θα μπορέσει στη συνέχεια να επιστρέψει σταδιακά στην αγωνιστική δράση. Σε αντίθετη περίπτωση, δεν θα μπορέσει να αποφύγει την αρθροσκόπηση.

Ο Λέσκοτ επιστρέφει στην Αθήνα με μια πλήρη ιατρική αναφορά από τον Άντι Γουίλιαμς, ο οποίος ανέλαβε να τον εξετάσει και έχει κάνει και την εισήγηση για να ακολουθήσει ο παίκτης τον συγκεκριμένο… δρόμο. Η αναφορά θα πάει στα χέρια του Λάκη Νικολάου και του Άλκη Καλιακμάνη και κατόπιν θα υπάρξει και συνεννόηση ανάμεσα στους γιατρούς σε Ελλάδα και Αγγλία.

Εκείνο πάντως που φαίνεται την δεδομένη στιγμή, είναι πως προκρίνεται η λύση, να γίνει μια προσπάθεια να ξεπεραστεί το πρόβλημα στο γόνατο του παίκτη, με θεραπευτική αγωγή και όχι με αρθροσκόπηση.

Άμεσα ο Λέσκοτ θα επιστρέψει στην Αθήνα. Απλώς υπάρχει και το ζήτημα της απεργίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας και γι αυτό και δεν είναι ακόμα «κλειδωμένη» η μέρα της επιστροφής του Άγγλου στόπερ στην Αθήνα.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ