ΑΕΚ

Πρόσκληση της ΠΑΕ σε όλους τους αθλητές της Ερασιτεχνικής

Πρόσκληση της ΠΑΕ σε όλους τους αθλητές της Ερασιτεχνικής
ΑΕΚ, οπαδοί, πανηγυρισμοί INTIME SPORTS

Μοναχά Ένωσις... Προκειμένου την Κυριακή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, το ΟΑΚΑ να θυμίσει ξανά έδρα, η ΠΑΕ κάλεσε όλους τους αθλητές των ερασιτεχνικών τμημάτων της ΑΕΚ.

Σε ακόμα μια κίνηση που δείχνει ενότητα, η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ, έστειλε πρόσκληση στην Ερασιτεχνική και κάλεσε όλους τους αθλητές όλων των τμημάτων προκειμένου να παραστούν στο γήπεδο.

Μια κίνηση που σίγουρα προκαλεί χαμόγελα και που σίγουρα είναι ενδεικτική της νέας προσπάθειας που πάει να γίνει για την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο, για την επιστροφή του κόσμο κοντά στην ΑΕΚ.

Μετά λοιπόν τη γενική είσοδο στον αγώνα με 10 ευρώ και την πρόσκληση στους μαθητές των Δημοτικών σχολείων Αττικής, ήρθε και η σειρά η "οικογένεια" της ΑΕΚ να συσπειρωθεί και να φωνάξει για τη νίκη σε ένα κρίσιμο ματς για τον δικέφαλο σε ένα ματς γοήτρου.

Ο κόσμος από τη μεριά του πρέπει να δώσει το παρόν στο γήπεδο με τους διοικούντες να ελπίζουν σε μαζική επιστροφή, να ενισχύσουν την ομάδα με τη φωνή τους. Ήρθε η ώρα του κόσμου να φωνάξει και να ακουστεί... Μοναχά Ένωσις!

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ