ΑΕΚ

Προσηλωμένοι στη δουλειά τους οι παίκτες της ΑΕΚ

Προσηλωμένοι στη δουλειά τους οι παίκτες της ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χωρίς να επηρεάζονται από όλα όσα συμβαίνουν, χωρίς να ξέρουν εάν θα γίνει ή όχι ο τελικός Κυπέλλου, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είναι προσηλωμένοι στον στόχο τους, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τροπαίου.

Έλληνες και ξένοι παίκτες της ΑΕΚ, έχουν πλέον… συνηθίσει στον παραλογισμό του ελληνικού ποδοσφαίρου και περιμένουν και αυτοί να μάθουν εάν τελικά θα πραγματοποιηθεί ο τελικός Κυπέλλου ή όχι, χωρίς ωστόσο αυτό να επηρεάζει το πρόγραμμά τους.

Χθες, τη στιγμή που οι ανακοινώσεις έπεφταν βροχή και κανείς δεν γνώριζε και δεν γνωρίζει το μέλλον του τελικού, οι "κιτρινόμαυροι" και ο Στέλιος Μανωλάς συνέχισαν ακάθεκτοι την προετοιμασία τους, ώστε να είναι απολύτως έτοιμοι ότι και αν συμβεί.

Το μυαλό όλων πρέπει να είναι καθαρό και συγκεντρωμένοι στον αγώνα και όχι στα εξωγηπεδικά θέματα. Σίγουρα, το να μην γνωρίζεις εάν θα αγωνιστεί ή όχι σε επηρεάζει, αλλά οι παίκτες συνεχίζουν κανονικά, έχοντας ως γνώμονά τους ότι ο τελικός του Σαββάτου θα συμβεί κανονικά.

Πλέον, ο Στέλιος Μανωλάς έχει ανακοινώσει και την αποστολή του τελικού και όλοι είναι έτοιμοι για το μεγάλο αυτό ματς. Τώρα, εάν τελικά θα γίνει το Σάββατο ή όχι δεν το ξέρουμε, αλλά οι ποδοσφαιριστές είναι προσηλωμένοι στον στόχο τους, συνεχίζουν τη δουλειά τους και δεν επηρεάζονται από όλα όσα συμβαίνουν.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ