ΑΕΚ

Προς αποχώρηση ο Σάββας Γκέντσογλου

Προς αποχώρηση ο Σάββας Γκέντσογλου
INTIME SPORTS

Τα δεδουλευμένα ζήτησε σήμερα ο Σάββας Γκέντσογλου, από την διοίκηση της ΑΕΚ. Τι συμφωνήθηκε ανάμεσα στις 2 πλευρές, γιατί έμεινε εκτός αποστολής, τι υποστηρίζει η ΠΑΕ.

Η σχέση της ΑΕΚ με τον Σάββα Γκέντσογλου φαίνεται πως βρίσκεται κοντά στο τέλος της καθώς μετά και τις σημερινές εξελίξεις ο παίκτης φαίνεται πως είναι ξένο σώμα για την ομάδα.

Ο διεθνής μέσος της ΑΕΚ, συνοδεία του μάνατζερ του, βρέθηκε σήμερα στα γραφεία του προέδρου της ομάδας, τόνισε πως δεν νιώθει καλά και θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα, ενώ αναφέρθηκε στα δεδουλευμένα, αφήνοντας ανοικτό και ενδεχόμενο προσφυγής. Μετά από συζήτηση, οι δύο πλευρές συμφώνησαν πως ο παίκτης αν φέρει πρόταση τον Γενάρη θα φύγει.

Μάλιστα, συμφωνήθηκε να συνεχίσει κανονικά τις προπονήσεις με την ομάδα μέχρι και την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Τι υποστηρίζει η ΠΑΕ

Αυτό που υποστηρίζει η ΠΑΕ ΑΕΚ στην συγκεκριμένη υπόθεση είναι πως ο παίκτης μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης, είχε συνάντηση με τον προπονητή, από τον οποίο ζήτησε να τον αφήσει εκτός αποστολής γιατί ο ίδιος δεν αισθάνεται καλά ψυχολογικά.

Στη σημερινή προπόνηση, υπήρξε συνάντηση του παίκτη μαζί με τον μάνατζερ και τον Σταύρο Αδαμίδη, από την οποία συζήτηση ο παίκτης άκουσε πως από την στιγμή που δεν αισθάνεται καλά, να φέρει πρόταση τον Γενάρη και να φύγει.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε αυτό και αποφασίστηκε να παραμείνει κανονικά στις προπονήσεις με την ομάδα μέχρι ο ίδιος να αποχωρίσει. Από την διοίκηση, υποστηρίζουν πως ο παίκτης δεν αναφέρθηκε σε χρήματα, αλλά η δυσαρέσκεια του παίκτη προκύπτει από το συγκεκριμένο θέμα...

Αυτό το οποίο δεν κολλάει στην όλη υπόθεση, είναι πως ο παίκτης συμφώνησε να παραμείνει στις προπονήσεις και να φέρει πρόταση τον Γενάρη για να φύγει, από τη στιγμή που μπορεί να κάνει προσφυγή και να μείνει ελεύθερος.

Δυσαρέσκεια για τον Σάββα

Η στάση του νεαρού μέσου δυσαρέστησε αρκετούς μέσα στην ομάδα, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη που η ΑΕΚ πίστεψε στο ταλέντο του από την περίοδο που ήταν στις ακαδημίες της Ένωσης και επένδυσε πάνω του τα τελευταία 5 χρόνια (στην πρώτη ομάδα) προκειμένου να καθιερωθεί ως ποδοσφαιριστής και αυτός στη δύσκολη οικονομικά στιγμή που αντιμετωπίζει η ομάδα, φαίνεται πως γύρισε την πλάτη του, καθώς βασικός λόγος είναι και το οικονομικό.

Όταν μάλιστα στις δηλώσεις παικτών όπως ο Λυμπερόπουλος, ο Λεονάρντο, ο Καράμπελας, ο Λαγός, ο ίδιος ο προπονητής της ομάδας, έχουν αναφερθεί στο συγκεκριμένο ζήτημα και έχουν υποστηρίξει πως δεν πρόκειται να κάνουν προσφυγές αλλά ούτε θα επηρεαστούν, γιατί πάνω απ' όλα είναι οικογένεια, ο νεαρός ποδοσφαιριστής δείχνει να χαράζει δική του πορεία.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ