ΑΕΚ

Η απώλεια, τα καλά νέα και το δίλημμα!

Η απώλεια, τα καλά νέα και το δίλημμα!
INTIME SPORTS

Οι Πετρόπουλος και Τσουμάγκας θα συμπεριληφθούν στην αρχική ενδεκάδα της Ένωσης στο ματς με τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο Βαλ. Βλάχος έχει λιγοστές πιθανότητες. Ερωτηματικό παραμένει το τι θα πράξει ο Λίνεν με τον Κουτρουμπή.

Σημαντική ανακούφιση ένιωσε σήμερα ο Έβαλντ Λίνεν καθώς είδε τους 2 εκ των 3 παικτών η συμμετοχή των οποίων ήταν αμφίβολη ενόψει του ματς με τον ΟΣΦΠ να προπονούνται κανονικά! Ο έμπειρος επιθετικός Αντώνης Πετρόπουλος και ο βασικός αριστερός μπακ της ΑΕΚ Τάσος Τσουμάγκας έβγαλαν όλο το πρόγραμμα της Πέμπτης χωρίς ιδιαίτερες ενοχλήσεις.

Ο Γερμανός τεχνικός περίμενε πως και πως την προπόνηση της Πέμπτης (7/3) για να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι Πετρόπουλος, Τσουμάγκας και Βλάχος και για καλή του τύχη δύο πρώτοι προπονήθηκαν κανονικά. Έτσι ο Λίνεν έχει δύο λιγότερα προβλήματα το κεφάλι του καθώς και αμφότεροι τέθηκαν στην διάθεση του για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Τα νέα ωστόσο δεν ήταν ενθαρρυντικά για την περίπτωση του Βαλεντίνου Βλάχου. Αν και κατά τη διάρκεις της χθεσινής (6/3) προπόνησης κατάφερε να βγάλει μέρος του προγράμματος, τελικά σήμερα ο Βαλεντίνος Βλάχος έμεινε στο γυμναστήριο του προπονητικού κέντρου και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Ο δεξιός μπακ έχει ελάχιστες πιθανότητες να δώσει το παρών στο "Γ. Καραϊσκάκης", όμως εκτός απροόπτου θα υπολογίζεται για την επόμενη αγωνιστική στο ΟΑΚΑ στο κρίσιμο ματς απέναντι στη Βέροια. Στη θέση του την Κυριακή αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ο Σωκράτης Τσουκαλάς, ο οποίος πήρε την πρώτη κρυάδα στο ματς της περασμένης Κυριακής με τον ΠΑΟ.

Θα βάλει ή όχι Κουτρουμπή;

Εν τω μεταξύ, ο γερμανός τεχνικός φέρεται ότι σκέφτεται να αφήσει εκτός ενδεκάδας τον Κουτρουμπή μετά και τον Μητρόπουλο αποδυναμώνοντας ακόμα περισσότερο την αμυντική συνοχή και λειτουργία της AEK στο πιο επικίνδυνο ματς της σεζόν.

Ο Γιώργος Κουτρουμπής επέστρεψε την Τετάρτη (6/3) στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Τρίτης αλλά και την άδεια που είχε πάρει την περασμένη Δευτέρα, ωστόσο έχει συμπληρώσει 6 κίτρινες κάρτες και σε περίπτωση που δεχθεί ακόμα μία, τότε θα χάσει δύο από τα επόμενα τέσσερα ματς, κάτι που σημαίνει ότι ο Λίνεν δεν θα έχει τον πιο σταθερό στόπερ της ομάδας φέτος (ασχέτως το λάθος που έκανε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ) στα ματς που θα κρίνουν την παραμονή της Ένωσης στην κατηγορία.

Παρόλα αυτά, σε ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο οποίο η ΑΕΚ μετρά ήδη την (προαποφασισμένη από τον προπονητή) απουσία του καλύτερου κόφτη της Παύλου Μητρόπουλου, αποτελεί τεράστιο ρίσκο το να παρουσιαστεί αποδυναμωμένη και στην άμυνα (δίχως τον πλέον αξιόπιστο κεντρικό αμυντικό της). Τούτο θα αποδεικνύει ότι δεν θα μεταβεί για άλλο αποτέλεσμα στο "Γ. Καραϊσκάκη" πλην αυτό της ήττας, σκεπτικό που δεν ταιριάζει σε καμία περίπτωση στην Ένωση, ασχέτως με το πως το βλέπει ο προπονητής της.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ