ΑΕΚ

Πριν την Χετάφε η επίσημη παρουσίαση της ΑΕΚ

Πριν την Χετάφε η επίσημη παρουσίαση της ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Την πρώτη της εμφάνιση θα κάνει απόψε η ομάδα της ΑΕΚ μπροστά στον κόσμο της με αντίπαλο την Ισπανική Χετάφε. Τι ώρα θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του ρόστερ.

Το πρώτο της ματς στο ΟΑΚΑ, για τη νέα σεζόν, θα δώσει η ΑΕΚ το Σάββατο(6/8) το βράδυ στο ΟΑΚΑ. Αντίπαλος της η Χετάφε (21:00 CONN-X SPORT1).

Οι οπαδοί της Ένωσης θα έχουν την ευκαιρία να δούνε τη νέα ομάδα που φτιάχνει ο Μανόλο Χιμένεθ, χωρίς να πρέπει να πληρώσουν κάποιο μεγάλο ποσό, καθώς όπως έχει ανακοινώσει η ΠΑΕ τα εισιτήρια θα είναι στα 10 και 15 ευρώ.

Η επίσημη παρουσίαση πριν την έναρξη

Ο αγώνας ξεκινάει στις 21:00 αλλά ο κόσμος θα κάνει καλά να πάει πριν τις 20:15 καθώς εκείνη την ώρα θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση της ομάδας και του τεχνικού επιτελείου.

Μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να γνωρίσουν την αποθέωση οι παλαιοί παίκτες του δικεφάλου, αλλά περισσότερο για τους καινούργιους προκειμένου να καταλάβουν σε ποια ομάδα βρίσκονται.

Ο αντίπαλος αξιόλογος, το βραδάκι καλοκαιρινό, το εισιτήριο φτηνό, η τηλεοπτική κάλυψη δεν είναι ότι πιο εύκολο για να βρεις conn-x, δεδομένα ιδανικά για τους οπαδούς της ομάδας προκειμένου να βρεθούν κοντά στους κιτρινόμαυρους. Ραντεβού όλοι εκεί(όσοι έχουν μείνει Αθήνα).

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ