ΑΕΚ

Πόλεμος των δικηγόρων στον "αέρα"

Πόλεμος των δικηγόρων στον "αέρα"
INTIME SPORTS

Διαβάστε τι δήλωσαν οι δικηγόροι της πλευράς Ψωμιάδη στο ραδιόφωνο και τι απάντησε η πλευρά της ΑΕΚ.

Ευχάριστα ήταν τα νέα για την ΑΕΚ το πρωί της Τρίτης, καθώς το δικαστήριο έκανε δεκτή την αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων της Ένωσης για την περιουσία της οικογένειας Ψωμιάδη.

Ο δικηγόρος της πλευράς Ψωμιάδη, Χρήστος Στάθης, μίλησε στον Sentra 103.3 για το θέμα, με εκείνον της ΑΕΚ να απαντά αργότερα.

Για την απόφαση της δέσμευσης της περιουσίας των παιδιών του Μάκη Ψωμιάδη, δήλωσε: "Υπάρχουν κρίσεις δικαστών τις οποίες εξετάζουμε. Αυτή την κακή απόφαση όπως λέτε εσείς, προ διμήνου άλλος δικαστής, είχε κρίνει με την ίδια αίτηση από πλευράς ΑΕΚ κατά των τέκνων, ότι δεν έπρεπε να δημευτεί η περιουσία τους μέχρι να κριθούν τα ασφαλιστικά μέτρα.

Είναι καρμπόν η νέα αίτηση που κατατέθηκε. Ο κ. Ψωμιάδης γι αυτή την υπόθεση που εκκρεμεί από το 2001 για οφειλές στην ΑΕΚ, έχει παρουσιαστεί ενώπιον του ανακριτή κι έδωσε εξηγήσεις κι αφέθηκε ελεύθερος. Το δικαστήριο εκκρεμούσε για τις 7/12. Το δικαστήριο αναβλήθηκε. Εχουμε ένα δικαστήριο λοιπόν που εκκρεμεί από το 2001 μέχρι και σήμερα".

Για το αν πήγαν ποτέ χρήματα στα παιδιά της οικογένειας Ψωμιάδη, είπε: "Στις 16/1 εξετάζει το δικαστήριο την υπόθεση. Δεχτείτε ότι όλη η περιουσία των παιδιών ως τέκνων είναι πριν εμπλακεί ο Ψωμιάδης με την διοίκηση της ΑΕΚ".

Για τα λεφτά που μπήκαν από τον "alpha digital", τόνισε: " Υπήρχε ένας κοινός λογαριασμός του γιου με τον πατέρα του. Εκεί κατατέθηκαν τα χρήματα. Δεν έγινε ποτέ ανάληψη από τον υιό Ψωμιάδη. Ο λογαριασμός αυτός ήταν ανοιχτός στο όνομα πατέρα και ιού. Εκεί είχε καταθέσει ο digital τα λεφτά.

Με μια ίδια αίτηση πριν την σύλληψη του Ψωμιάδη, δεν την είχε κάνει δεκτή ο δικαστής την αίτηση. Στις 16/1 θα εξεταστεί το θέμα. Εχω την εξής απορία. Πως πριν την σύλληψή του δεν υπήρχε πρόβλημα για τα τέκνα και τώρα υπάρχει;"

Για την κράτησή του Μάη Ψωμιάδη στα Σκόπια, τόνισε: "Ο κ. Ψωμιάδης ζει σ' ένα κολαστήριο εδώ και 40 μέρες. Σκεφτείτε τι μπορεί να τραβάει με τους Σκοπιανούς. Δεν φημίζονται οι Σκοπιανοί για το μεταγωγών τους.

Από τη στιγμή που έχει συναινέσει κι ίδιος στην έκδοσή του, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί καθυστερεί".

Οικονομόπουλος: "Η αναγνώριση για οφειλή του Μάκη Ψωμιάδη στην ΠΑΕ ΑΕΚ έχει τελεσιδικήσει"

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της ΑΕΚ, δήλωσε: "Με εκπλήσσει αυτό που λέτε. Θα μπορούσε να το πει μόνο αν δεν είχε διαβάσει, ή αν πάει να βαφτίσει το κρέας, ψάρι. Στις 30 Αυγούστου 2011 κατατέθηκε η πρώτη αίτηση και δεν είχε ληφθεί υπ' όψιν της δικαιοσύνης το πόρισμα του ΣΔΟΕ.

Στην δεύτερη έκθεση σαφώς υπάρχουν νέα στοιχεία. Αποδεικνύεται ότι υπάρχει διαχείριση των χρημάτων από τα παιδιά, που είναι πλέον ενήλικα, που είναι προϊόν αδικοπραξιών του Μάκη Ψωμιάδη κατά της ΑΕΚ.

Η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων στρέφεται κατά των μελών της οικογένειας Ψωμιάδη κι οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο συναλλάσσεται, αγοράζει ακίνητα κτλ, καθίσταται συνένοχο για κεφάλαια από παράνομη δραστηριότητα κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η αναγνώριση για οφειλή του Μάκη Ψωμιάδη στην ΠΑΕ ΑΕΚ έχει τελεσιδικήσει στα τακτικά δικαστήρια. Εμείς έχουμε έγγραφα και θεωρώ ότι ο συνάδελφος θέλει να βαφτίσει το κρέας, ψάρι.

Το θεωρώ πιθανό να μπουν τα λεφτά στους λογαριασμούς της ΠΑΕ, πριν τελειώσει η αγωνιστική περίοδος".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ