ΑΕΚ

Πληρώνει τα χρέη της η ομάδα 2004

Πληρώνει τα χρέη της η ομάδα 2004
Νικολαΐδης Χατζηχρήστος INTIME SPORTS

Την απάντηση του ορκωτού λογιστή περιμένει η "ομάδα 2004" προκειμένου να δώσει τα χρήματα από τα χρέη που της αναλογούν. Ποιες οι επόμενες κινήσεις.

Τα επόμενα λεπτά αναμένεται ανακοίνωση από τους παράγοντες της ΑΕΚ που βρέθηκαν την Κυριακή στο "Μεγάλη Βρετάνια " μετά το κάλεσμα Μιχάλη Τροχανά.

Αυτό που γνωρίζουμε σε πρώτη φάση είναι ότι ως την ερχόμενη Τρίτη, η ομάδα του 2004 θα πρέπει να γνωρίζει από τον ορκωτό λογιστή της ΠΑΕ ΑΕΚ πόσα χρήματα από τα τωρινά χρέη της αναλογούν ώστε να τα αποπληρώσει.

Το επόμενο θέμα που θα συζητηθεί μεταξύ όλων των παρευρισκομένων είναι πόσοι απ' αυτούς θα θελήσουν να κάνουν ταμειακή διευκόλυνση στην ΠΑΕ, δίνοντας χρήματα τα οποία θα λάβουν πίσω από τη δίκη Ψωμιάδη. Χρήματα για τα οποία ο δικηγόρος της ΠΑΕ, Χρήστος Οικονομόπουλος, δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνάντησης: "Θεωρώ βέβαιο πως θα επιστραφούν στην ΑΕΚ". Το ποσό που διεκδικεί η ΑΕΚ σε πρώτη φάση και έχει δεσμευτεί στους λογαριασμούς της οικογένειας Ψωμιάδη ανέρχεται στα 21.000.000 ευρώ.

Μετά απ' αυτές τις συζητήσεις και προτάσεις που κατατέθηκαν σήμερα και εφόσον οι μέτοχοι της ομάδας 2004 αποδειχθούν συνεπείς στην αποπληρωμή των χρεών που αναλογούν στον καθένα, θα εφαρμοστεί το "θεμέλιο 21". Σε πρώτη φάση και οι 20 άνθρωποι που δέχθηκαν το κάλεσμα του Τροχανά, θα πρέπει πρώτοι να βάλουν τα 600 ευρώ που προβλέπονται, ώστε να πειστεί και ο κόσμος ότι είναι ενωμένοι, ότι από κοινού ξεκινούν αυτή την προσπάθεια, άρα και έχουν την απαίτηση το εγχείρημά τους να έχει καθολική αποδοχή.

Πάντως, ο μοναδικός εκ των παρευρισκομένων που ανήκουν στην ομάδα 2004 και δεν έδειχνε ιδιαίτερη διάθεση αποπληρωμής οφειλομένων που τυχόν αποδειχθεί ότι του αναλογούν, είναι ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Τάκης Κάνελλόπουλος. Με τις τοποθετήσεις του, δεν δημιούργησε σε όλους την εντύπωση ότι συμφωνεί απόλυτα με το να συμβάλει ξανά οικονομικά για παλαιότερες οφειλές.

Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση των ανθρώπων που βρέθηκαν σήμερα στο ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρετάνια", που ενδέχεται να συσταθούν σε σώμα, το οποίο θα δουλέψει για τη σωτηρία της ΑΕΚ.

Με πρόεδρο τον Βούρο

Ως πρόεδρος του σώματος που συστάθηκε σήμερα (δίχως να ορίζονται πάντως όλα τα μέλη του) για να προωθήσει το «Θεμέλιο 21» επελέγη ο Γιάννης Βούρος. Ο Μιχάλης Τροχανάς παίρνει τη θέση του προέδρου επί τιμή ενώ αντιπρόεδροι θα είναι ο Μίμης Παπαιωάννου, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και ο Λάκης Νικολάου. Σχετική πρόταση έγινε και στον Ντέμη Νικολαΐδη ο οποίος επιφυλάχθηκε να απαντήσει. Το αν αυτή η σύνθεση θα αποτελέσει και νέα διοίκηση στην ΠΑΕ ΑΕΚ είναι κάτι που δεν μπορεί να αποφασιστεί αυτή τη στιγμή παρά μόνο κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης στις 3 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε τα συμπεράσματα του Βαγγέλη Αρναούτογλου που βρέθηκε στο "Μεγάλη Βρετάνια" και αφήστε το σχόλιό σας

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ