ΑΕΚ

Πιμπάο: "Όνειρό μου να αγωνιστώ στην ΑΕΚ"

Πιμπάο: "Όνειρό μου να αγωνιστώ στην ΑΕΚ"

Ο μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ, Ροντρίγκο Πιμπάο, μιλάει στο Sport24.gr, όντας ενήμερος για το ενδιαφέρον της Ένωσης, ενώ ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει, ακόμη, επίσημη πρόταση για την απόκτηση του.

Ο επιθετικός της Αμέρικα Νατάλ, Ροντρίγκο Πιμπάο μίλησε στο Sport24.gr για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, χαρακτήρισε όνειρό του να αγωνιστεί σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο, όπως είναι η Ένωση, αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση για την απόκτησή του.

Αρχικά ο Ροντίγκο Πιμπάο δήλωσε στο Sport24.gr: "Είμαι πολύ χαρούμενος να γνωρίζω το ενδιαφέρον ενός μεγάλου ευρωπαϊκού συλλόγου, όπως είναι η ΑΕΚ. Κάθε ποδοσφαιριστής ονειρεύεται, να παίξει μία μέρα στην Ευρώπη. Είναι η αναγνώριση της δουλειάς μου. Έκανα μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας μου. Έβαλα 15 γκολ στη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλία και έδωσα 7 ασίστ. Όλα πήγαν καλά.

Όσον αφορά στο αν υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση, είπε: "Το μόνο που ξέρω είναι το ενδιαφέρον του συλλόγου. Το υπόλοιπο μέρος είναι στα χέρια του ατζέντη μου, Μάρσιο Μπιτενκούρτ. Περιμένω να οριστικοποιηθεί η πρόταση."

Το Sport24.gr μίλησε και με τον μάνατζερ του επιθετικού της Αμέρικα Νατάλ, Μάρσιο Μπιτενκούρτ, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς βρέθηκε στο Νατάλ για να δει τον Ροντρίγκο Πιμπάο, και ότι υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά όπως είπε περιμένει την επισημοποίηση της πρότασης εκ μέρους της Ένωσης.

"Μέχρι τώρα περιμένουμε μία επίσημη πρόταση από την ΑΕΚ. Θα ήταν εξαιρετικό για ένα ποδοσφαιριστή τέτοιου επιπέδου να παίξει στην Ευρώπη. Ξέρουμε ότι ήρθαν να τον δουν και ότι υπάρχει ενδιαφέρον. Δεν ξέρουμε ακόμη, πότε θα έχουμε επισημοποίηση του ενδιαφέροντος."

Πάει για ανανέωση ο Αλεσάντρο

Την ίδια ώρα σύμφωνα με δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Πόντε Πρέτα των δύο μεγαλυτέρων εφημερίδων της Βραζιλίας (Lance και Globoesporte) ο έτερος υποψήφιος μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ, Αλεσάντρο, είναι κοντά στην ανανέωσή του με τη βραζιλιάνικη ομάδα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ