Περιμένοντας τον Τσιγκρίνσκι

Περιμένοντας τον Τσιγκρίνσκι

Σε ανοικτή γραμμή βρίσκεται το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ με Ιταλία για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει ο Ουκρανός στόπερ, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, μετά την επέμβαση και την εκτίμηση για το διάστημα της απουσίας του.

Μπορεί αυτή την φορά να μην ήρθε απότομα ούτε στην ΑΕΚ, ούτε στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, όπως τον περασμένο Μάρτη, όμως η αλήθεια είναι πως ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι βρίσκεται και πάλι στην ίδια με την προ εξαμήνου κατάσταση.

Έκανε και πάλι επέμβαση στο χέρι, έστω και διορθωτική, ενώ για το πρώτο διάστημα θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός. Όσο για τον χρόνο της επιστροφής του, που είναι και το πλέον σημαντικό, θα εξαρτηθεί από την πορεία της αποθεραπείας.

Ο Τσιγκρίνσκι βρίσκεται ακόμα στην Ιταλία, όπου έκανε και την επέμβαση. Και το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ, βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τους θεράποντες γιατρούς του Ουκρανού στόπερ. Καταρχήν για τον χρόνο της επιστροφής του παίκτη στην Αθήνα, αλλά και για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει.

Σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ο Τσιγκρίνσκι θα μπορέσει να μπει άμεσα. Όπως συνέβη και τον περασμένο Μάρτη, μετά την πρώτη επέμβαση. Γι αυτό και δεν θα καθυστερήσει η επιστροφή από την Ιταλία. Εκείνο που θα γίνει με μεγάλη προσοχή και σίγουρα μετά από τουλάχιστον έναν μήνα, θα είναι η σωματική επαφή στις προπονήσεις.

Φυσικά η κατάσταση του χεριού του Τσιγκρίνσκι θα επανεξετάζεται και θα επανεκτιμάται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Ενώ το πιθανότερο είναι πως και πάλι θα χρειαστεί να φορέσει τον ειδικό προστατευτικό νάρθηκα, με τον οποίο επέστρεψε ο Ουκρανός στόπερ στην αγωνιστική δράση και την περασμένη άνοιξη. Ο στόχος για τον Τσιγκρίνσκι, μοιάζει να είναι η επιστροφή είτε στο ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη στα τέλη του Οκτώβρη, είτε με τη Μίλαν στο ΟΑΚΑ στις 2 Νοέμβρη.

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Έχουμε φρικάρει με τις πρώτες φωτογραφίες της She-Ra του Netflix

To 'She-Ra and the Princesses of Power' θα στριμάρει από τις 16 Νοεμβρίου στο Netflix. H σειρά πρόκειται για reboot της αγαπημένης She-Ra των 80s που εμείς βλέπαμε σε κανάλια β' κατηγορίας στα 90s. Απόλαυσε τη 'She-Ra' και ακόμα περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο του Νetflix, με τη WIND VISION.

Κανένας δεν έχει ζήσει τόσο αρχοντικά όσο ο Bill Murray

Έτσι κι αλλιώς, κανένας δεν πρόκειται να τις πιστέψει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24