ΑΕΚ

Παζάρια με Λίνεν στο οικονομικό

Παζάρια με Λίνεν στο οικονομικό
Λίνεν INTIME SPORTS

Ξανά στο μηδέν βρίσκεται η ΑΕΚ στο θέμα προπονητή. Δημητρέλος και Λίνεν μίλησαν, με τον Γερμανό να ζητάει περισσότερα χρήματα σε σχέση με αυτά που συζητήθηκαν τα ξημερώματα της Τετάρτης (10/10). Όχι του Δέλλα σε Χάβο

Όσο περνάνε οι μέρες και το θέμα του προπονητή είναι στον αέρα, τόσο είναι πιο δύσκολο από την πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΚ να μπορέσει να κλείσει μια συμφωνία που να την συμφέρει στο 100%.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sport24.gr, ο Έβαλντ Λίνεν στην τηλεφωνική επικοινωνία που υπήρξε με τον Ανδρέα Δημητρέλο, ζήτησε τα διπλάσια χρήματα από αυτά που συζητήθηκαν τα ξημερώματα της Τετάρτης...

Ζητάει 200.000 για φέτος και διπλάσια για του χρόνου

Συγκεκριμένα ο Γερμανός τεχνικός, ζήτησε 200.000 ευρώ, την στιγμή που η χθεσινή συζήτηση ολοκληρώθηκε στις 80.000-100.000. Η διοίκηση δυσαρεστήθηκε από την συγκεκριμένη κίνηση του Λίνεν, αλλά προχώρησε σε διαδικασία να μειώσει το ποσό με την κουβέντα να φτάνει αυτή τη στιγμή στις 150.000.

Με τον χρόνο να πιέζει και την ΑΕΚ, μετά από 11 μέρες χωρίς προπονητή, να βρίσκεται σε όλες τις συζητήσεις στο "καναβάτσο", τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα και δυστυχώς δεν υπάρχει πολυτέλεια... ελιγμών.

Πάντως, μετά και από την συγκεκριμένη εξέλιξη και την πορεία των υπολοίπων συζητήσεων, το ενδεχόμενο να βρίσκεται προπονητής στα Σπάτα στην απογευματινή προπόνηση, είναι πολύ δύσκολο.

Όχι Δέλλα, παίζει μόνος του ο Χάβος

Όσον αφορά την περίπτωση του προπονητικού διδύμου, Χάβος-Δέλλας, δεν πρόκειται να συμβεί καθώς ο Τραϊανός Δέλλας απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Μάκη Χάβου. Η συγκεκριμένη περίπτωση, από την αρχή ήταν δύσκολη καθώς ο Τραϊανός δύσκολα αλλάζει τις απόψεις του, υπό αυτές τις συνθήκες.

Με γνώμονα πάντα την σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό που τον διακρίνει, ο
"Κολοσσός" δεν πείθεται εύκολα ούτε από φιλίες, ούτε από προτάσεις όταν ο ίδιος ξέρει ποιο είναι το σωστό για τον ίδιο και κυρίως για την ΑΕΚ.

Μετά και την συγκεκριμένη εξέλιξη, ο Μάκης Χάβος επικοινώνησε με την ΑΕΚ και τόνισε πως είναι διαθέσιμος, αλλά χωρίς τον "Τράι".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ