Οι τρεις άνδρες βρίσκονταν από τις 15:40 σε ένα γραφείο και η συζήτησή τους ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 18:00 προκειμένου να ξεκινήσει η τελευταία προπόνηση της ομάδας για την τρέχουσα σεζόν.
Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ένωσης μίλησε, παρουσία του Μιλοβάνοβιτς, με τον τεχνικό του Δικέφαλου για όλα τα θέματα που αφορούν το εγγύς μέλλον και από το αποτέλεσμα της συζήτησης θα διαπιστωθεί αν ο "Κολοσσός" θα παραμείνει στο τιμόνι της ΑΕΚ καθώς τις προσεχείς ημέρες θα υπάρξει νέα συνάντηση των δύο πλευρών, κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί και η απόφαση του Μελισσανίδη.
Η συζήτηση έγινε σε διαφορετικές βάσεις σε σχέση με πέρυσι, καθώς η Ένωση επιστρέφει στη Σούπερ Λίγκα και οι απαιτήσεις είναι πολύ περισσότερες, όπως άλλωστε και οι προσδοκίες
Το Sport24.gr παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα σας ενημερώσει με νεότερο ρεπορτάζ για το τι ειπώθηκε ακριβώς στη σημερινή συνάντηση και πάνω από όλα αν η ΑΕΚ θα έχει και τη νέα σεζόν τον ίδιο προπονητή ή θα βρεθεί σε φάση αναζήτησης νέου τεχνικού.