ΑΕΚ

Παραμυθάς για τρίτη φορά ο Ξενιάδης

Παραμυθάς για τρίτη φορά ο Ξενιάδης
Ξενιάδης

Όπως είχε προβλέψει το Sport24.gr ο αφερέγγυος Β. Ξενιάδης, άρχισε πάλι να ζητάει παρατάσεις. Προθεσμία ως την Παρασκευή ζήτησε ο αυτοαποκαλούμενος σωτήρας. Απογοήτευση στην ΠΑΕ...

Όπως αναμενόταν και σας είχε προετοιμάσει γι' αυτό το Sport24.gr, ο Βασίλης Ξενιάδης ακολούθησε την τακτική που είχε χαράξει και τις άλλες δύο φορές, κατά τις οποίες υποτίθεται ότι θα αποτελούσε σωτήρια λύση για την ΑΕΚ.

Ο αυτοαποκαλούμενος ως σωτήρας της Ένωσης, άνθρωπος ο οποίος παρουσιάζει στην ιδιοκτησία του έναν επιχειρηματικό Όμιλο που δεν υφίσταται, έκανε (όπως αναμενόταν) πίσω στην υπόσχεση που είχε δώσει στον Ανδρέα Δημητρέλο για άμεση καταβολή 5 εκ. ευρώ ειδοποιώντας αρχικά εχθές μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης και ενημερώνοντας σήμερα το πρωί τους διοικούντες της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο Ξενιάδης ζήτησε προθεσμία ως την Παρασκευή για αντικαταβολή του προαναφερθέντος ποσού, επικαλούμενος την (υποτιθεμένη) επιθυμία της Fargo Investment να εξετάσει πιο λεπτομερώς τα οικονομικά στοιχεία της κιτρινόμαυρης εταιρείας. Σχήμα οξύμωρο αν αναλογιστεί κανείς, ότι ως χθες το απόγευμα διαβεβαίωνε τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ, ότι τα χρήματα υπάρχουν και μάλιστα σε δικό του λογαριασμό.

Δεν μπορεί να πει κανείς ότι στα Σπάτα έπεσαν από τα σύννεφα μετά από αυτή την εξέλιξη. Ήλπιζαν βέβαια ότι έστω και την ύστατη ώρα θα γινόταν αυτό το θαύμα ώστε η εταιρεία να παρουσιαστεί ενώπιον της ΕΠΟ με μια επαρκή δικαιολογία για να πάρει την αδειοδότηση. Πλέον η ΑΕΚ είναι επί ξύλου κρεμάμενη και βέβαια για αυτό δεν ευθύνονται κανένας Ξενιάδης και καμία διοίκηση. Η οποία άλλωστε έχει δεμένα τα χέρια της και αναζητεί ήρωες ακόμα και σε μη έμπιστους ανθρώπους.

Παλεύουν μόνοι τους Δημητρέλος, Μπόβαλης

Αυτή τη στιγμή έχουν απομείνει μόνοι τους δυο άνθρωποι, ο πρόεδρος Ανδρέας Δημητρέλος και ο γενικός διευθυντής Ηλίας Μπόβαλης, να προσπαθούν ώστε να αποφευχθεί το διαφαινόμενο ναυάγιο της ΑΕΚ.

Παρατημένη από πρώην και νυν μετόχους (Παππάς, Νοτιάς κι άλλοι), από μεγαλοSupporters που νοιάζονται μόνο για την προβολή τους και δεν δίνουν ευρώ (Κασνανίδης), δίχως την παραμικρή χρηματοδότηση, πλην αυτής που παρείχε με δανεισμό ο Νικολαΐδης, καταβάλουν προσπάθειες πάνω από τις δυνάμεις τους για να κρατήσουν το καράβι στην επιφάνεια.

Η κατάσταση για την ΑΕΚ είναι απερίγραπτα δύσκολη, φως στο τούνελ δεν φαίνεται να υπάρχει, παρόλα αυτά οι δυο τους συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη για μία υπαρκτή ΑΕΚ.

Εσείς διαβάστε τις δηλώσεις του Διευθ. ΦΑΕ Αθηνών, το αποκλειστικό ρεπορτάζ για τον Ξενιάδη και το πως η κρίση έχει επηρεάσει την ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ