ΑΕΚ

Παππάς: "Η ΑΕΚ περιμένει τον Νοτιά να πράξει ανάλογα"

Παππάς: "Η ΑΕΚ περιμένει τον Νοτιά να πράξει ανάλογα"
INTIME SPORTS

Ο Πέτρος Παππάς με δήλωση του σε εφημερίδα έκανε γνωστό πως αποτελεί παρελθόν από την μετοχική σύνθεση της ΑΕΚ, αφού πλήρωσε το 50% των χρημάτων που ήθελε η ομάδα για την αδειοδότηση, πετώντας το μπαλάκι στον Νίκο Νοτιά: "...να πράξει ανάλογα ο κ. Νοτιάς".

Είναι ξεκάθαρο πλέον πως οι δύο μεγαλομετόχοι της ΠΑΕ ΑΕΚ περνάνε... κρίση στην σχέση τους. Ο Πέτρος Παππάς με δήλωση του στην εφημερίδα "Τα Νέα", έστειλε τελεσίγραφο στον Νίκο Νοτιά πως πλέον ήρθε η ώρα να βάλει και αυτός το χέρι στην τσέπη.

Ο ιδιοκτήτης του προπονητικού κέντρου στα Σπάτα, κ. Νοτιάς, λίγο πριν την μέρα που έπρεπε να καταθέσει χρήματα για την αδειοδότηση της ΑΕΚ, αποφάσισε πως... δεν, χωρίς να ενημερώσει τον κ. Παππά. Η κίνηση αυτή εκνεύρισε τον δεύτερο μεγαλομέτοχο και προκάλεσε την αντίδραση του μέσα από την δήλωση του.

Τέλος η ΠΑΕ, μόνο Ερασιτεχνική!

Ο Πέτρος Παππάς ανέφερε χαρακτηριστικά: "Κάλυψα το 50% των χρημάτων που χρειάζεται η ΑΕΚ για να πάρει την αδειοδότηση της και επίσης παρέδωσα το 13% των μετοχών μου στους Supporters αποχωρώντας από την μετοχική σύνθεση της ομάδας.

Η ΑΕΚ περιμένει από τον κ.Νοτιά να πράξει ανάλογα μέχρι την 14η Ιουλίου. Θα επανέλθω με εκτενέστερες δηλώσεις μετά την επιστροφή μου από το εξωτερικό. Προτίθεμαι να συνεχίσω να παραμένω αρωγός της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ".

Μετά και την συγκεκριμένη στάση του κ. Παππά, ο Νίκος Νοτιάς παραμένει μοναδικός μέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ και απομένει να δούμε αν θα υπάρξει και ποια θα είναι η αντίδραση του. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως ο Πέτρος Παππάς εμφανίστηκε αρκετά εκνευρισμένος και σίγουρα οι δηλώσεις που θα κάνει μετά και την επιστροφή του από το εξωτερικό αποκτούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ