ΑΕΚ

Πάλι πρόβλημα με τα εισιτήρια για την ΑΕΚ

Πάλι πρόβλημα με τα εισιτήρια για την ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Πριν από το ματς με τον Πανιώνιο η ΑΕΚ κατάφερε να σφραγίσει την τελευταία στιγμή τα εισιτήρια του αγώνα. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και με τον ΟΦΗ.

Είναι πραγματικά απογοητευτικό μέτοχοι οι οποίοι στο χώρο τους και στα μεγάλα σαλόνια να θεωρούνται επιτυχημένοι και μεγαλοεπιχειρηματίες / μεγαλοεφοπλιστές και να αφήνουν την ΑΕΚ να διασύρεται καθημερινά. Αυτή τη φορά η ΑΕΚ δεν μπορεί να σφραγίσει εισιτήρια για τον αγώνα με τον ΟΦΗ και αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο ο αγώνα να γίνει... κεκλεισμένων των θυρών!

Μάλιστα όπως αποκαλύπτει η Κιτρινόμαυρη Ώρα των Εργαζομένων, ο Οικονομικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ, Βασίλης Πουλάκος, φέρεται να ζήτησε από τους Supporters 200.000 ευρώ, ώστε να μπορέσει να γίνει το σφράγισμα των εισιτηρίων της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ.

Είναι σύνηθες πλέον η ΑΕΚ να παίζει με της ημερομηνίες και με το χρόνο. Έτσι λοιπόν, μετά την αναμονή για την αδειοδότηση που περιμένει σήμερα από την ΟΥΕΦΑ (βασικά ζητάει να πάει μέχρι τον Μάρτιο που θα κριθούν οι αδειοδοτήσεις), πλέον η ΑΕΚ έχει 48 ώρες για να βρει λύση με τα εισιτήρια.

Ρευστό στα ταμεία δεν υπάρχει για να δώσουν στην εφορία, από τους μετόχους δεν κουνιέται φύλλο (όχι όλους - βλ Παππάς) και πλέον καλούνται οι Supporters (που είναι όμως μεγαλομέτοχοι-να τα λέμε) να βάλουν το χέρι στην τσέπη.

Το σίγουρο είναι ότι η ΑΕΚ εδώ και μήνες διασύρεται, σε όλους τους τομείς, από τα εισιτήρια μέχρι την Ευρώπη και όλοι αυτοί που κάθονται στα επίσημα και τους αρέσει να δηλώνουν μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως, δεν κάνουν ούτε για πλάκα την κίνηση να προστατέψουν αυτή την ομάδα. Έστω και στα απλά... Έτσι γίνομαι και εγώ μέλος, μόνο που δεν έχω λεφτά. Εγκρίνομαι;

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ