ΑΕΚ

Παίζεται η παραμονή Κρισάντους

Παίζεται η παραμονή Κρισάντους
Κρισάντους INTIME SPORTS

Μαύρα σύννεφα για τον Νιγηριανό Κρισάντους. Το ακριβό συμβόλαιο σε συνδυασμό με τις απογοητευτικές εμφανίσεις του, τον οδηγούν εκτός ΑΕΚ αν δεν μεταμορφωθεί άμεσα.

Έντονος προβληματισμός επικρατεί γύρω από το όνομα του Μακόλεϊ Κρισάντους, ο οποίος έχει πάρει αρκετές ευκαιρίες από τον Τραϊανό Δέλλα, αλλά δεν τις έχει εκμεταλλευτεί με αποτέλεσμα εκτός της εξέδρας, να υπάρχει... απογοήτευση και από την τεχνική ηγεσία.

Ο Νιγηριανός επιθετικός δεν κατάφερε να βοηθήσει την ΑΕΚ ούτε στο τρίτο ματς των πλέι οφ, κόντρα στον Απόλλωνα με την εικόνα του να είναι απογοητευτική και τους Κιτρινόμαυρους να σκέπτονται ακόμα και τη λύση της συνεργασίας τους με τον ποδοσφαιριστή μετά το τέλος της σεζόν, όπως αναφέρει ηLivesport.

Η «γκρίνια» των οπαδών της Ένωσης, και όχι άδικα, για τον Κρισάντους, σε συνδυασμό με τα κακά... παραδείγματα που έχει δώσει ο ποδοσφαιριστής, έχουν επηρεάσει αρνητικά τόσο το τεχνικό τιμ όσο και τους διοικούντες, την ίδια στιγμή που το συμβόλαιο του είναι το υψηλότερο στην ομάδα και ο ίδιος δεν αποδίδει.

Αν ο «Μάκης» δεν αλλάξει τελείως, τότε το μέλλον του δεν αποκλείεται να είναι μακριά από ΑΕΚ, δεδομένου ότι οι Κιτρινόμαυροι χτενίζουν την αγορά για επιθετικό που θα κάνει τη διαφορά.

Πηγή: AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ