ΑΕΚ

Παίζει με την "φωτιά" η ΕΠΟ

Παίζει με την "φωτιά" η ΕΠΟ
INTIME SPORTS

Αναβλήθηκε για την Τετάρτη (2/10) η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα της ΑΕΚ με τον Α.Ο Περιστερίου, λόγω της απουσίας της αστυνομίας! Η ΕΠΟ συνεχίζει να λέει «όχι» στην παραχώρηση του ΟΑΚΑ, το οποίο ζητάει και επίσημα η γηπεδούχος ομάδα. Αστείες... σκέψεις για αναβολή του αγώνα η πραγματοποίησή του κεκλεισμένων των θυρών

Τελικά η ΕΠΟ φαίνεται πως δεν μπορεί να διαχειριστεί ούτε το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, αν αναλογιστούμε τις αποφάσεις που παίρνει σχετικά με απλά ζητήματα που έχουν να κάνουν καθαρά και μόνο με την λογική.

Από χθες η Αστυνομία είχε ειδοποιήσει την ομάδα του ΑΟ Περιστερίου προκειμένου να βρεθεί στο γήπεδο της το πρωί της Τρίτης για να ξεκινήσει η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας. Το αστείο στην υπόθεση είναι πως εδώ και μέρες η διοίκηση της γηπεδούχου ομάδας είχε ζητήσει να δοθεί άδεια για το ΟΑΚΑ καθώς αδυνατεί να φιλοξενήσει στο γήπεδο της τους οπαδούς της ΑΕΚ.

Λίγο πριν τη σημερινή προγραμματισμένη σύσκεψη και αφού στον χώρο είχαν φτάσει οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων η αστυνομία ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να παρευρεθεί κι έτσι η σύσκεψη αναβλήθηκε και μετατέθηκε για τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης, όπου θα γίνει και πάλι στο γήπεδο του Ηφαίστου.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν, πως από τη στιγμή που η ΕΠΟ αρνείται να παραχωρήσει το ΟΑΚΑ, οι Περιστεριώτες επικοινώνησαν με τον Δήμαρχο του Αιγάλεω, ο οποίος φέρεται θετικός για την παραχώρηση του γηπέδου.

Το δεύτερο γήπεδο που συζήτησαν είναι το «Ελ Πάσο» στην Καλλιθέα, ενώ ως αουτσάϊντερ εξακολουθεί να παραμένει αυτό της Καισαριανής.

Πάντως επειδή είμαστε Ελλάδα, στο τραπέζι έπεσαν και οι... αστείες προτάσεις που μιλάνε για αναβολή του αγώνα, ή να διεξαχθεί στο γήπεδο του Ηφαίστου, την έδρα του ΑΟ Περιστερίου, κεκλεισμένων των θυρών!

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ