ΑΕΚ

Πάει και για τρίτη κίνηση η ΑΕΚ

Πάει και για τρίτη κίνηση η ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά τους Πέκχαρτ και Σουκουλίνι στην ΑΕΚ προσπαθούν να πάρουν και έναν εξτρέμ με τους Μπανγκουρά και Ζονγκό να είναι στο στόχαστρο. Οι προτάσεις για Μπουονανότε, Ανάκογλου.

Την προσπάθεια της ΑΕΚ να προχωρήσει και στην απόκτηση ενός εξτρέμ πριν το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, αποκάλυψε πρώτος ο Γκουστάβο Πογέτ μετά την λήξη του παιχνιδιού με την Βέροια. Όμως επιβεβαιώνεται πλέον και από τις κινήσεις της Ένωσης, πως γίνεται ένας μικρός αγώνας δρόμου, προκειμένου να προκύψει και τρίτη κίνηση. Αυτή την φορά για τα άκρα της επίθεσης.

Στην ΑΕΚ έχουν προταθεί ο 23χρονος από την Γουινέα Λας Μπανγκουρά που αγωνίζεται στην Ράγιο Βαγιεκάνο και 26χρονος Σαντί Ζονγκό από την Μπουρκίνα Φάσο που παίζει στην Αλμερία.

Αυτές είναι οι δυο περιπτώσεις που ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς διαπραγματεύεται και προσπαθεί να κλείσει. Καμία από τις δυο δεν είναι εύκολη, ενώ υπάρχει και η πίεση χρόνου, καθώς απομένουν μόνο λίγες ώρες μέχρι και την λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Μπουονανότε και Ανάκογλου

Εκτός από την κίνηση για την απόκτηση εξτρέμ, ο Πογέτ στη συνέντευξη Τύπου μίλησε και για αποχωρήσεις της τελευταίας στιγμής. Και σ' αυτό το κομμάτι υπάρχει έντονη κινητικότητα.

Για τον Ντιέγκο Μπουονανότε υπάρχει ενδιαφέρον από την Νότια Κορέα, αλλά ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν φαίνεται να "ψήνεται" μ' αυτή την προοπτική.

Ενώ η Βέροια θέλει τον Δημήτρη Ανάκογλου. Και είναι ένα θέμα προς... διαπραγμάτευση, ειδικά μετά την απόκτηση από την ΑΕΚ, ποδοσφαιριστή για τη μεσαία γραμμή. Τέλος, ο Αμπλαγιέ Φαγιέ φαίνεται να καταλήγει στα Τρίκαλα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ