ΑΕΚ

Όπου και αν παίζεις θα σ' ακολουθώ...

Όπου και αν παίζεις θα σ' ακολουθώ...
INTIME SPORTS

Η αυτοκάθαρση της ΑΕΚ μέσα από την Γ' Εθνική και η επανεκκίνηση της κιτρινόμαυρης μηχανής από το μηδέν, μπορεί να έφερε αρχικά στεναχώρια και απογοήτευση, αλλά παράλληλα δημιούργησε απίστευτη συσπείρωση των φιλάθλων της. Η στήριξη την φετινή χρονιά ήταν πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα.

Είναι πραγματικά σπάνιο και συνάμα εξαιρετικά όμορφο να βλέπεις γεμάτα γήπεδα με μικρούς και μεγάλους να τραγουδούν για τη μεγάλη τους αγάπη και είναι κάτι που οι οπαδοί της Ένωσης έχουν κατορθώσει τα τελευταία χρόνια να το κάνουν πράξη σε όλα τα γήπεδα. Άλλωστε το μέγεθος ενός συλλόγου δεν είναι μόνο η κατάκτηση των τροπαίων, οι μεγάλες διακρίσεις και τα ακριβά μπάτζετ αλλά και η δυναμική των οπαδών του.

Οι «φίλοι» της Ένωσης που έχουν φάει κατά καιρούς πολλαπλά στραπάτσα δε το βάζουν κάτω και παραβλέποντας τα όσα προβλήματα προέκυψαν ανά τα χρόνια στήριξαν μαζικά με την παρουσία τους την ομάδα σε όλα τα γήπεδα και κυρίως σε κάθε της τμήμα, διδάσκοντας ανιδιοτελή αφοσίωση και αγάπη στο σύλλογο της καρδιάς τους.

Παρόλο όμως που στην Ελλάδα ο αγωνιστικός διασυρμός φέρνει απογοήτευση και στις... κερκίδες,την εφετινή χρονιά, που η ΑΕΚ βρέθηκε στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας της με τον υποβιβασμό της στη Γ΄Εθνική κατηγορία όχι μόνο δε στερήθηκε την στήριξη και την αγάπη των οπαδών της, αντίθετα οι φίλοι της ομάδας έκαναν πράξη το γνωστό σύνθημα «ΑΕΚΑΡΑ στα δύσκολα» και έδωσαν δυναμικό παρών στην επόμενη μέρα του κιτρινόμαυρου συλλόγου, πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα.

Όπου και αν παίζεις θα σ' ακολουθώ...
INTIME SPORTS

Και όταν λέμε στην επόμενη μέρα, δεν εννοούμε μόνο το ποδόσφαιρο, αλλά η παρουσία στις κερκίδες σε ανοικτά και κλειστά γήπεδα έγινε για όλα τα τμήματα του δικέφαλου. Μπορεί το ποδόσφαιρο αρχικά και εν συνεχεία το μπάσκετ να είναι πάντα πρώτα στις καρδιές των Ελλήνων γενικότερα, αλλά η στήριξη του ΑΕΚτζή ήρθε και για τους υπόλοιπους αθλητές που ανήκουν στην συγκεκριμένη ομάδα.

Όπου και αν παίζεις θα σ' ακολουθώ...
INTIME SPORTS

Μάλιστα το ότι τα δύο ελκυστικότερα αθλήματα, δεν αγωνίζονται στις κορυφαίες κατηγορίες, τιμά ακόμα περισσότερο την συγκλονιστική παρουσία τους σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε γήπεδο, σε κάθε πόλη. Ακόμα και σε κάθε χώρα, όπως έγινε για το Χάντμπολ που έδωσε τα Ευρωπαϊκά του ματς στην Σουηδία ή για το τμήμα της Ξιφασκίας (!) στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Αγγλία, με τους Άγγλους φιλάθλους να μένουν με ανοικτό το στόμα και να πηγαίνουν να παρακολουθήσουν με περιέργεια τους αθλητές της ΑΕΚ, βλέποντας πως από πάνω τους ακριβώς ήταν κάποιοι τρελοί που είχαν μετατρέψει το κλειστό σε... ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Όπου και αν παίζεις θα σ' ακολουθώ...
INTIME SPORTS

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως, χάρη σε αυτή την στήριξη (που τα τελευταία χρόνια έγινε μεγαλύτερη) τα Ερασιτεχνικά τμήματα του συλλόγου, υφίστανται και διεκδικούν με αξιώσεις κούπες και πρωταγωνιστούν.

Όπου και αν παίζεις θα σ' ακολουθώ...
INTIME SPORTS

Ο κόσμος της ΑΕΚ, μετά και την σφαλιάρα του υποβιβασμού στο άθλημα που δεν πέρναγε ποτέ από το μυαλό ότι θα συμβεί ποτέ, πήρε το μήνυμα μέσα από την καταστροφή και αποφάσισε να δηλώνει έμπρακτα την αγάπη για ό,τι Κιτρινόμαυρο κάνοντας ιδιαίτερα φέτος τη μεγάλη διαφορά γεμίζοντας τα γήπεδα για το Χάντμπολ και του "Μάγκες", για το ανδρικό Βόλεϊ και "την ΑΕΚ της Καρδιάς", για το γυναικείο βόλεϊ και τις "Κοριτσάρες" και φυσικά για το μπάσκετ και την "Βασίλισσα". Στο ποδόσφαιρο δεν αναφερόμαστε γιατί το ρεκόρ προσέλευσης σε αγώνες της Γ' Εθνικής που ξεπέρασε πολλές φορές τον αριθμό προσέλευσης σε γήπεδα της Superleague όπως το Καραϊσκάκης και η Τούμπα, μιλάει από μόνο του...

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ