ΑΕΚ

Όνειρο του να επιστρέψει μια μέρα στην ΑΕΚ!

Όνειρο του να επιστρέψει μια μέρα στην ΑΕΚ!
Σιλβεστρίδης, ΑΕΚ

Το βήμα που ονειρεύεται ο κάθε ποδοσφαιριστής σε ολόκληρη την καριέρα του, έκανε ο 15χρονος Δημήτρης Σιλβεστρίδης, που αποτελεί πλέον μέλος των ακαδημιών του Άγιαξ. Το όνειρο όμως του μικρού, παραμένει η ΑΕΚ!

Μπορεί να περνάει την χειρότερη εποχή στην ιστορία της, αλλά όπως και να έρθουν τα πράγματα, η ΑΕΚ παραμένει μια από τις 3 μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και πάντα θα αποτελεί όνειρο για κάθε νεαρό ποδοσφαιριστή, ειδικότερα αν πρόκειται για οπαδό της.

Ένας τέτοιος είναι και ο Δημήτρης Σιλβεστρίδης, ο οποίος το καλοκαίρι που μας πέρασε, έπεισε τους Ολλανδούς προποπονητές του camp Ajax Hellas, πέρασε δοκιμαστική περίοδο στην Ολλανδία με επιτυχία και πλέον αποτελεί μέλος της Toekomst (ακαδημίες Άγιαξ).

Τον πρότεινε στον ΠΑΟ, αλλά ήθελε ΑΕΚ

Σύμφωνα με το αφιέρωμα του acadimies.gr και της Δώρας Ιωακειμίδου, ο 15χρονος Δημήτρης, ξεκίνησε την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο, στην ακαδημία του Μίμη Δομάζου, με τον παλαίμαχο άσο του Τριφυλλιού να ξεχωρίζει αμέσως το ταλέντο του και να τον προτείνει στον Παναθηναϊκό.

Ο μικρός όμως, όντας Μικρασιάτης στην καταγωγή, είχε κρυφό πάθος για την ΑΕΚ με αποτέλεσμα ο Μίμης Δομάζος να τον στείλει σε δοκιμαστικό της ΑΕΚ. Η επιλογή ήταν άμεση και οι προπονήσεις με τον δικέφαλο ξεκίνησαν.

Υπό τις οδηγίες του Γιάννη Μηλόπουλου, ο μικρός απέκτησε εμπειρία στο ποδόσφαιρο και αμέσως προωθήθηκε στο τμήμα junior της ΑΕΚ, όπου παρέμεινε ως τα 10 του να αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού.

Στην πορεία όμως, η περίπτωση του μικρού στράβωσε (όπως σε πολλές περιπτώσεις νεαρών στις ακαδημίες της Ένωσης) με αποτέλεσμα να μεταγραφεί στον Παναθηναϊκό και το τμήμα των 97αρηδων.

Καλώς ο Άγιαξ, αλλά όνειρο του η ΑΕΚ

Παράλληλα με τον Παναθηναϊκό, ο Δημήτρης Σιλβεστρίδης συμμετείχε και στα καμπ του Ajax προσβλέποντας στην… έξοδό του από τη χώρα! Το βήμα παραπάνω το κατάφερε με το πάθος, την πίστη στο όνειρο του και φυσικά το ταλέντο του.

Όντας μέλος των ακαδημιών του Άγιαξ, θα κυνηγήσει το όνειρο του (το ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας): Να παίξει σε ομάδα του εξωτερικού και να επιστρέψει αργότερα στην ΑΕΚ!

Φωτό: www.acadimies.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ