ΑΕΚ

Όνειρο (απατηλό;) ο Φυτανίδης

Όνειρο (απατηλό;) ο Φυτανίδης
Φυτανίδης INTIME SPORTS

Αυτός είναι ο κεντρικός αμυντικός- βόμβα που θέλει να φέρουν στην ΑΕΚ Μελισσανίδης και Μπάγεβιτς. Το όχι στον ΠΑΟ, το εξωτερικό και η μεγάλη δυσκολία απόκτησης λόγω πιθανής εξόδου του Ατρομήτου στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Είναι ένας από τους πλέον αξιόπιστους κεντρικούς αμυντικούς του ελληνικού πρωταθλήματος. Ειδικά την εφετινή σεζόν πραγματοποίησε εμφανίσεις τέτοιες που τράβηξαν την προσοχή του ομοσπονδιακού τεχνικού Φερνάντο Σάντος, ο οποίος παρόλο που δεν τον χρησιμοποίησε σε αγώνα της εθνικής ανδρών λόγω πληθώρας λύσεων στην συγκεκριμένη θέση, δεν έκρυψε ότι τον υπολογίζει και ότι είναι μέσα στις πιθανές επιλογές του για το μέλλον.

Αυτό είναι ο πρώτος και κύριος λόγος που ο Σωκράτης Φυτανίδης δύσκολα θα επιλέξει την ΑΕΚ ως επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο δεύτερος είναι η προοπτική να αγωνιστεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ατρόμητο ή με τον Αστέρα αν ο τελευταίος κλέψει το εισιτήριο και φέρει τον Φυτανίδη στην Τρίπολη (όπου έπαιξε τις σεζόν 2008-2011), κάτι που επιδιώκει μετά από εισήγηση του Τσιώλη.

Η κάψα του Ντούσκο, η τρέλα του Τίγρη!

Τι θα μπορούσε να αλλάξει την άποψή του; Μία σπουδαία πρόταση από την ΑΕΚ η οποία θα τον πείσει ότι θα είναι ο σημαιοφόρος της αντεπίθεσης και ο άνθρωπος γύρω από τον οποίο η Ένωση θα χτίσει την άμυνά της. Δύσκολο ασφαλώς για έναν ποδοσφαιριστή τέτοιου επιπέδου, ο οποίος μόχθησε πολύ στην καριέρα του για την καταξίωσή του στα 29 χρόνια του, να αποδεχθεί ότι θα αγωνιστεί από τη Γ’ Εθνική.

Ο Μπάγεβιτς τον πιστεύει πάρα πολύ και θεωρεί ότι μπορεί να εξελιχθεί σε ηγέτη της κιτρινόμαυρης άμυνας για την επόμενη πενταετία.

Διαβάστε τη συνέχεια του ρεπορτάζ στο ΑΕΚ1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ