ΑΕΚ

Όλα δείχνουν έναν στην κορυφή

Όλα δείχνουν έναν στην κορυφή
Μπρέσεβιτς

Τα στοιχεία παιχνιδιού του Ιβάν Μπρέσεβιτς και η επένδυση στους Ράμα και Μούργκα, μπορούν με μία πρώτη ανάγνωση να ερμηνευτούν ως πρόθεση για την εφαρμογή αγωνιστικού πλάνου με έναν επιθετικό στην κορυφή. Είτε στο 4-3-3, είτε στο 4-2-3-1, είτε στο 4-4-1-1.

Τα σωματικά προσόντα και τεχνικά χαρακτηριστικά του νεοαποκτηθέντος επιθετικού Ιβάν Μπρέσεβιτς είναι ευδιάκριτα και προσφέρουν μία πρώτη ανάγνωση για την τρόπο με τον οποίο η ΑΕΚ θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν.

Ο Κροάτης είναι ποδοσφαιριστής που ξέρει να παίζει καλά με την πλάτη στο τέρμα, να κερδίζει μάχες κρατώντας τη ώστε να αναπτύσσονται τα «φτερά» της επίθεσης και να τη «σπάει» σωστά στα άκρα ώστε να δημιουργεί προϋποθέσεις για επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία.

Αυτόν τον τύπο επιθετικού είχαν στο μυαλό τους οι Μπάγεβιτς, Λυμπερόπουλος και Δέλλας, έναν παίκτη που εκτός από καλή επαφή με τα δίχτυα, θα δουλεύει πολύ για την ομάδα και κυρίως για τους ακραίους χαφ-εξτρέμ ή τους ποδοσφαιριστές που θα βγαίνουν στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας κινούμενοι στον κάθετο άξονα.

Η απόκτησή του σε συνδυασμό με την αποφασισθείσα επένδυση στους ταχύτατους ακραίους Μούργκα και Ράμα δείχνει ότι η ΑΕΚ θα κινηθεί σε ένα αγωνιστικό πλάνο το οποίο θα προβλέπει την ύπαρξη ενός καθαρόαιμου φορ περιοχής.

Διαβάστε τη συνέχεια του ρεπορτάζ στο AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ